To The Point Events bouwt Corda Theater om tot hybride event venue

To The Point Events bouwt Corda Theater om tot hybride event venue

Evenementenbureau To The Point Events zet stevig in op hybride events en bouwt het Corda Theater om tot kant-en-klare eventlocatie voor digitale en hybride evenementen.

 

"Er zijn altijd mogelijkheden", zegt Bart Koninckx. "Ons fiere TTPE schip komt sterker uit deze storm met een groter team en een nog ruimer aanbod. To The Point Events blijft maatwerk aanbieden waarbij echt geen enkele vraag te gek is. De unieke knowhow die we opgebouwd hebben met oa het Hybride Corda Theater verankeren we in een aparte afdeling 'TTPE MICE & Digital(Hybrid)'. Met Jan Reggers hebben we hiervoor meer dan 10 jaren internationale ervaring in huis gehaald waarbij we in eerste instantie focussen op de MICE markt in Belgisch en Nederlands Limburg."

 

Samen met partners Corda Campus, Medialife & Total-e heeft TTPE nu al een 80-tal zeer diverse producties gedraaid in het Corda Theater: opleidingen, personeelfeesten, managament meetings, teambuildings, round tables, wijntastings en zelfs een awardshow. Dit allemaal voor topklanten zoals: LRM, Voka, Unizo, VKW, Randstad, Tempo-Team, PXL, UHasselt, Cegeka, Carglass, Het Poetsbureau, Asap, ... "Deze unieke knowhow willen wij verder uitbouwen omdat wij geloven dat hybride de toekomst zal bepalen in de MICE-sector. Jan zijn valiezen staan altijd klaar voor internationale opdrachten. Daarnaast zetten wij dus ook heel bewust in op de MICE ontwikkeling in Belgisch en Nederlands Limburg omdat wij met onze knowhow en netwerk hier snel een heel groot verschil kunnen maken ook in de randprogrammatie. Bovendien zal in 2024 de eerste digitale arena op het vasteland gerealiseerd worden: de Corda Arena met unieke MICE-mogelijkheden en internationale ambities."


Unknown-1.jpeg  Corda Theater als hybride event venue

"Dit is ook de reden waarom we beslist hebben om alvast tot 2024 het Corda Theater verder in de markt te zetten als het multifunctionele hybride theater voor MICE (Meetings, Incentives, Conferences & Events), maar ook teambuildings en televisieopnames voor bedrijfsdoeleinden. Het wordt een hotspot waar ruimte is voor innovatie, co-creatie en experimenteren in een inspirerende omgeving. Op vlak van storytelling & contentcreatie in vernieuwende formats zien wij daar heel veel opportuniteiten. Met Jennifer Pauli hebben we de ideale allround gastvrouw van het Corda Theater aangetrokken die bovendien de nodige digitale tv-skills heeft. Met onze Tribe Boxen (Giftboxen met een verhaal) zorgen we voor een extra beleving", vertelt Jan Reggers.

 

Team TTPE heeft (met steun van de Provincie Limburg) zelf ook een innovatietraject ingezet samen met Medialife. "Met 'TribeSpot' lanceren we een hybride netwerkplatform met livestreams en diverse tools waarvan wij geloven dat ze nuttig zijn om de deelnemerservaring in de zaal & online maximaal gelijkwaardig te maken. De eerste projecten en toepassingen zijn alvast veelbelovend."

 

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van het Corda Theater en de MICE en Digital ambities van team TTPE? Neem dan contact via: 

www.tothepointevents.be/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Advertenties