Eindejaarsgeschenken en verrassingsboxen, hoezo nu al?

Eindejaarsgeschenken en verrassingsboxen, hoezo nu al?

Stapsgewijs worden de coronamaatregelen versoepeld. Reikhalzend kijken we uit naar het moment waarop alles weer mogelijk zal zijn. "We denken daarbij natuurlijk aan leuke feestjes, recepties vol afwisseling en spetterende bedrijfsevenementen. Het virus krijgt dan wel te kampen met vaccinaties, mondmaskers en hygiënemaatregelen, het verdedigt zich dapper."


Peter Grunewald van Grunewald.bar: "Het gevolg hiervan is, dat vele bedrijven de beslissing zo lang mogelijk voor zich uit schuiven of ze nu al voluit voor gezellige kerstdiners zullen gaan. Gelukkig zijn er ook andere manieren om successen te vieren en te tonen dat we elkaar appreciëren. Thuis- of kantoorbezorgde eindejaarsgeschenken, verrassingsboxen en verwendozen bestaan in alle samenstellingen en budgetten. Wij zetten met Grunewald.bar/box er in deze aarzelende context volledig op in, ons aanbod is dan ook aanzienlijk uitgebreid!"



Eindejaarsgeschenken… hoezo nu al?

Het is altijd leuk als bedrijven een eigen stempel kunnen drukken op het geschenk waarmee ze hun medewerkers belonen. Als medewerker waardeer je dan weer die extra toets, je herkent meteen dat je verrassingsbox met zorg en bedrijfseigen karakter werd samengesteld.


"Waar we over enkele tientallen eenheden spreken, zijn er quasi geen limieten op het samenstellen: in november en zelfs nog in december staan wij garant om deze kleine aantallen te leveren. Zodra we het over honderden tot enkele duizenden boxen hebben, wordt de bevoorrading complexer en kan je er best nu aan beginnen."


Ga voor:

  • de ‘box-experience’: natuurlijk is de inhoud belangrijk, maar een mooie verpakking is goud waard! Je kan de verpakkingsdoos laten bedrukken met je logo, een leuke slogan, een teaser… zo krijgt de ontvanger al een wauwgevoel nog voor de doos open gaat. Hou in dit geval wel rekening met de productietijd.
  • het grootst mogelijke productaanbod om je box mee samen te stellen. Producenten kunnen nu nog  op je vraag inspelen, en zo hebben we de tijd om je eindejaarscadeau een gepersonaliseerde twist te geven. Ook gadgets die ons door jouw leverancier bezorgd worden, kunnen tijdig geïntegreerd worden.
  • een bestelling die de traditionele eindejaarsstormloop op pakjes voor is. Koerierdiensten kunnen de vraag nog aan en besteden de grootste zorg aan je zending waardoor ze sneller terecht komt. Voor leveringen op kantooradres hanteren zij een zeer strikte planning.


Dus: plan dit nu al in!

 


Waarom Grunewald als partner?

"Door op de coronagevolgen te anticiperen, hebben wij de voorbije 18 maanden ontzettend veel ervaring en knowhow opgedaan. Naast onze jarenlange expertise in de drankenwereld (ook alcoholvrije alternatieven) zijn er de afgelopen periode meer dan 20 000 pakketten door onze handen gegaan. Doordat wij hier een thuismatch spelen, hebben wij toegang tot de beste producten om onze geschenkdozen samen te stellen, en dit tegen zeer concurrentiële prijzen. Op deze manier kunnen wij budgetvriendelijke prijs-kwaliteit boxen aanbieden."


Een klein team en een gepersonaliseerd contact maken dat je topservice geboden krijgt, van de eerste informatievraag tot de laatste thuisbezorging. "Wij zijn pas gerust als alle dozen volgens afspraak geleverd zijn, ook in perioden dat pakjeskoeriers het uitzonderlijk druk hebben. Het is onze verantwoordelijkheid dat alles goed terecht komt. In de eindejaarsperiode zijn we dan ook dag en nacht bereikbaar."


En last but not least: is een pakje onderweg beschadigd, heeft een medewerker die net verhuisd is nog geen tijd gehad een adreswijziging aan jullie door te geven of liep er iets fout bij de koerierdienst? Geen zorgen! "Wij sturen onmiddellijk een nieuw pakket op. Het laatste dat je als organisator immers wenst, is dat de medewerker zijn welverdiende eindejaarscadeau niet zou ontvangen.

Contacteer ons gerust. Wij werken voor je collega’s met plezier een buiten-gewoon cadeau uit!"


Meer info of de digitale brochure gewenst? peter@grunewald.bar

 

 

 

 

 

grunewald.bar
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Advertenties