Een all-in one partner voor je online-event-boxen? Grunewald.box!

Een all-in one partner voor je online-event-boxen? Grunewald.box!

Door corona transformeerde Grunewald.bar zich letterlijk van bar naar box. En die boxen bleken bijzonder succesvol, daarom is het concept vanaf nu een vaste waarde in het aanbod.

 

Apéro Skype pakketten, eindejaars- en nieuwjaarspakketten, webinar boxen, ja, zelfs de family boxen. Ze vlogen het afgelopen jaar Peter Grunewalds deur uit. Op korte tijd bouwde hij een enorme expertise op. Peter: “door onze contacten en ervaring met de producenten en producten, besparen wij je tijd en gedoe met de leveringstermijnen en dergelijke. Door de grote hoeveelheden die we aankopen, krijgen we de beste prijzen en zo houden we onze boxen budgetvriendelijk.”

 

Tijd dus om van de Grunewald boxen een vaste waarde te maken in het aanbod. Grunewald.box is een all-in one partner als het gaat om boxen leveren aan huis of op kantoor.

 


Koop lokaal

Met uitzondering van specifieke gadgets, werkt Peter voor zijn boxen enkel samen met Belgische producenten en/of leveranciers. Het grote voordeel hiervan is dat hij hun manier van werken kent en ook hun sterke (en minder sterke) punten.

 

Een voorbeeld: voor de boxen werkt Peter samen met een producent die gespecialiseerd is in Kraftdozen. Een andere producent is dan weer sterk in Quadri druk en levert die exemplaren. Bij beide leveranciers gebeurt de productie op hun sites in België. Zo is Grunewald.box zeker van een tijdige levering. 

 

Goed om te weten is dat Peter van zijn standaard boxen altijd een voorraad heeft van 100 boxen. Van de seizoensboxen heeft hij altijd meerdere variaties op stock, die hij kan verzenden binnen de 24 uur na het aanleveren van de adressen.

 


Gepersonaliseerde boxen? Check!

Peter: “wij zijn echt gespecialiseerd in het samenstellen van lekkere drankjes en versnaperingen in onze boxen, maar wil je een pakket op maat met producten die binnen de filosofie van jouw bedrijf passen, dan is dat altijd mogelijk. Hoe vroeger je ermee begint, hoe groter de mogelijkheden zijn naar personalisatie. Zeker als het over enkele honderden of zelfs duizenden gaat, dalen de productiekosten van de boxen enorm. Voor een aanvaardbaar budget heb je dan een gepersonaliseerde doos. Om je een idee te geven, we hebben nu al meer dan 17.000 boxen verstuurd, en de gemiddelde prijs ligt tussen de € 20,00 en € 35,00, exclusief btw, inclusief verzending.

 

Wanneer er vanaf mei/juni toch wat meer collega’s op kantoor gaan werken, kan je stevig besparen op de verzendkosten door de boxen te laten leveren op kantoor. Een mix tussen levering op kantoor en aan huis is natuurlijk ook mogelijk.”

 


Samengevat: de voordelen van een all-in one partner

  • Grunewald.box doet de verpakking van de boxen zelf met mensen uit de getroffen catering- en eventsector, dit is uiteraard een extra troef.
  • Door rechtstreeks samen te werken met de producenten, verbetert de prijs/ kwaliteit verhouding.
  • De boxen kunnen volledig naar wens worden samengesteld, dit zonder limieten.
  • Ook dit nog: Peter van Grunewald.box volgt alles op bij Bpost, je hebt dus maar één contactpersoon die ook zijn volledige verantwoordelijkheid neemt!

 

Referenties

 

Interesse? Contacteer Peter via peter@grunewald.bar of 0499/212 214.

grunewald.bar/grunewald-box/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Advertenties