Waarom nu al denken aan je eindejaarspakketten

Waarom nu al denken aan je eindejaarspakketten

De eindejaarsfeesten. Ze lijken nog ver weg. Maar wil je een origineel pakket met lekkere drankjes voor je personeel samenstellen, dan is het stilletjes aan tijd om met de voorbereiding te beginnen! Expert Peter Grunewald geeft een set waardevolle tips. 


Peter turnde zijn bedrijf Grunewald.bar dat gespecialiseerd is in cocktails op events, tijdens corona om tot leverancier van Apéro Skype pakketten. Door die ervaring (hij leverde bestellingen van 2 tot meer dan 5.000 pakketten) heeft hij op korte tijd veel expertise opgebouwd. Peter: "veel bedrijven zullen helaas overwegen geen fysieke eindejaars- of nieuwjaarsdrink te organiseren. Maar toch zal men zijn medewerkers willen bedanken voor de inspanningen van het voorbije jaar. In plaats van kwalitatieve drankjes op het bedrijf te verzorgen, gaan we die nu in pakketvorm naar het bedrijf of aan huis brengen, al dan niet voorzien van versnaperingen."


Het lijkt misschien vreemd om nu al aan eindejaarspakketten te denken. Maar dat is het niet. Dit zijn Peters tips om het vlot te laten verlopen:

 • Voor enkele tientallen of honderden pakketten heb je misschien nog eventjes tijd. Als je meer dan 500 pakketten nodig hebt, begin dan nu met de planning. Zeker als het over grotere aantallen gaat, is het niet 'vandaag besteld morgen geleverd.'
 • Hou rekening met de productietijd van al dat lekkers, zeker als je iets anders dan de traditionele merken wil aanbieden.
 • Plan ook de levering zorgvuldig. Doe je het zelf met je bedrijfsvoertuigen, of schakel je een transportbedrijf in? Overweeg een hybride oplossing: een levering op kantoor en leveringen bij je personeel thuis.  
 • Het is traditioneel een drukke periode bij de pakjesdiensten, verzend je pakketten dus tijdig. 
 • Het hele proces, van contact opnemen met je leverancier, de uitwerking van het concept en jouw goedkeuring, kent al snel een doorlooptijd van 6 weken. Dat betekent dat als je er nu aan begint, je eind oktober klaar bent met je bestelling.
 • Vergeet ook niet de doorlooptijd van de productie van de verpakking: wil je een standaard doos of toch liever iets unieks met je eigen kleuren en logo?
 • Misschien wil je wel een pakket op maat met producten die binnen de filosofie van je bedrijf passen?
 • Wil je een flyer of brochure toevoegen? Denk dan zeker al na over de boodschap die je wil meegeven.
 • Zijn er gepersonaliseerde gadgets die je wil toevoegen?
 • Mag je box ook versnaperingen bevatten? Deze kun je ook personaliseren, hou ook hier rekening met een productietijd.
 • En last but not least: Grunewald biedt ook een reeks verrassende alcoholvrije varianten aan: zeker iets om over na te denken.  

Grunewald.bar denkt graag met je mee en zorgt voor een vlotte afhandeling van jouw eindejaarspakketten, van 1 tot ... exemplaren! Je hebt altijd één contactpersoon die alles opvolgt van A tot Z. 


Interesse? Neem snel contact op via peter@grunewald.bar of surf naar de website:

grunewald.bar
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Waarom Oostende 'the place to be' is voor jouw meeting, teambuilding of congres?

Waarom Oostende 'the place to be' is voor jouw meeting, teambuilding of congres?

Help ons event planning naar een hoger niveau tillen: geef een 5-sterrenreview op G2!

Help ons event planning naar een hoger niveau tillen: geef een 5-sterrenreview op G2!

Werken in de eventsector is niet evident, maar maakt gelukkig

Werken in de eventsector is niet evident, maar maakt gelukkig

Advertenties