Beelden zeggen meer dan 1.000 woorden #veiligheidsregels

Beelden zeggen meer dan 1.000 woorden #veiligheidsregels

Je bent druk bezig met het heropstarten van je bedrijf. Digital signage is nu heel handig voor veiligheidsregels, bewegwijzering, commerciële boodschappen of andere mededelingen. Lux Group staat voor je klaar. 

 

De AV-specialist kan alles op de digitale schermen zetten, van aangepaste openingsuren, veiligheidsmaatregelen, tot nieuwsberichten en commerciële acties. De content is vanop afstand bestuurbaar en is opgemaakt volledig in de huisstijl van de zaak. Voor een perfecte zichtbaarheid plaatst Lux Group professionele schermen die speciaal ontworpen zijn voor etalages. Deze toestellen beschikken over een felle lichtsterkte en zijn voorzien van een filter en sensor zodat er bij direct zonlicht extra lichtsterke wordt bijgegeven en de boodschappen duidelijk leesbaar zijn.

 

Help ondernemers in je buurt 

Lux Group ondersteunt bedrijven die heropstarten ook nog op een andere manier. Op de schermen kan reclame, als beeld of als advertentiefilmpje, voor ondernemers in je buurt getoond worden. Of misschien wil jij zelf wel op de professionele digitale schermen in de etalages van vastgoedmakelaars, winkels, wachtruimtes of horecazaken verschijnen.

 

Interesse? Surf snel naar:

www.lux-group.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures