6 teambuilding activiteiten in Oostende

6 teambuilding activiteiten in Oostende

Oostende beschikt over een zeer ruim en divers aanbod aan teambuilding activiteiten. Dankzij de goede samenwerking met diverse partners, kan Meet in Oostende voor elk wat wils aanbieden.


Meet in Oostende zet alvast 6 teambuilding activiteiten in de kijker:


Fort Labyrinth (door The Outsider Coast)

Neem deel aan dit levensechte gezelschapsspel met uw team op een toplocatie! ‘Het Labyrint’ neemt u mee doorheen de geheime gangen van het Fort. Via doordenkers, ‘mystery solvers’ en grensverleggende opdrachten moet men zich een weg uit het doolhof banen. Elk team krijgt een aantal opdrachten dat ze moeten volbrengen doorheen het doolhof van het Fort Napoleon. Kennis, handigheid, sportiviteit, durf en geluk zijn dé factoren nodig om dit levensecht gezelschapsspel perfect te spelen.


Welkom Bij De Mol (door Ecco La Luna)

La Talpa is een concept waarin iedere speler meegesleurd wordt in een verhaal waar niemand te vertrouwen is. De deelnemers worden in groepen verdeeld en die groepen nemen het vervolgens tegen elkaar op. Een aantal mensen spelen dubbelspel: ze proberen ongemerkt de opdrachten te saboteren. Maar uiteindelijk blijft dit een teambuildingspel en je probeert als groep te winnen. Het blijft echter een raar idee dat je als groep opdrachten moet uitvoeren, waarbij samenwerking enorm belangrijk is om tot succes te komen maar wetende dat iemand binnen de groep er alles aan zal doen om dit te voorkomen!


Noordzeecruise Windmolenpark (door Captain Blue)

Gedurende de 5 uur durende vaart dompelt een Nederlands sprekende gids u onder van kustvaart en havensignalisatie, over diverse boeien en bakens, naar exploratie van mariene vogels en zeezoogdieren tot het kruisen van de internationale scheepvaartroute. Relax en geniet van de gezonde zeelucht. Het eindpunt is het windmolenpark op de Thorntonbank, zo’n 30km buiten de kustlijn. Een unieke ervaring! Indien een tocht van 5 uur voor u te lang lijkt, dan kan u ook de windmolens op zee bezoeken per speedboot. Met een speedboot ervaart u echte adrenaline en duurt de tocht 2 uur.


ClimateGame (door Perfect+ Event Productions)

Een ecoteambuilding die fun aan effectieve kennisopbouw koppelt. Geen vrijblijvend stadsspel, maar een unieke en interactieve mix van team learning en team event. Tijdens de ClimateGame word je er als groep bewust van dat termen als de opwarming van de aarde, hernieuwbare energie, klimaatakkoorden en -doelstellingen géén ver-van-ons-bed show zijn. Het unieke uitgangspunt is integendeel dat je op kantoor (en thuis), samen met de collega’s, meer kan doen dan je zelf denkt. Voor elk team dat deelneemt aan deze teambuilding, wordt bovendien een boom geplant. Perfect+ plantte vorig jaar op die manier 215 bomen en hoopt dit jaar nóg beter te doen.


City Challenge (door Geoteam)

De City Challenge is geen saaie stadswandeling, maar een interactieve en uitdagende ontdekkingstocht door Oostende! Gewapend met een smartphone en een gps-ontvanger, ga je in teams op pad op zoek naar verschillende locaties. Je bezoekt niet enkel de bekendste plekjes van Oostende, maar je aandacht wordt ook gevestigd op minder gekende locaties of elementen in de stad. Samenwerking in je team is noodzakelijk om onze multimediale raadsels en uitdagende opdrachten op te lossen. Ook bonusopdrachten leveren verrassend veel extra punten op! Maar hou de rangschikking in het oog, want de andere teams zitten jullie op de hielen! Het fotoalbum dat je na afloop ontvangt, is een mooie herinnering aan jullie geslaagde teamactiviteit!


Crystal Ship Rally (door Event Mosaic)

‘The Crystal Ship’, is een hedendaags kunstfestival midden in de badstad Oostende. Meer dan 40 kunstenaars over de hele wereld zorgden voor gigantische muurschilderingen en hippe kunstwerken in de stad. Tijdens deze kunstzinnige “trophy” wordt per fiets of met elektrische golfkarretjes een parcours afgelegd doorheen de mooiste graffiti kunstwerken van de Crystal Ship in Oostende. De deelnemers worden verdeeld in een aantal teams die elk een stadsplan, vragenlijst en antwoordkaart meekrijgen. De bedoeling is uiteraard de vragen zo correct mogelijk op te lossen alsook de kunstwerken op foto in het straatbeeld te ontdekken en hun locatie op de kaart aan te duiden.Meer informatie

Had je graag meer informatie gewenst over één van deze teambuilding activiteiten? Of ben je toch nog op zoek naar iets volledig anders. Je kan steeds een kijkje nemen op ons totaalaanbod van Meet in Oostende.

www.meetinoostende.be/nl/teambuildings
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Advertenties