Hoe organiseer je je eerste luxe event?

Hoe organiseer je je eerste luxe event?

Je bezoekt een restaurant met Michelinsterren. De unieke ervaring maakt de gepeperde rekening ruimschoots goed. Hetzelfde geldt bij luxe events: je zal er al je skills voor moeten te voorschijn halen. 


Vincent Bastien, marketing professor bij HEC in Parijs, zegt er dit over: "een luxe strategie streeft naar de hoogst mogelijke merkwaarde door alle immateriële elementen te exploiteren. Voorbeelden zijn tijd, erfgoed, het land van oorsprong, vakmanschap, met de hand gemaakt, kleine reeksen en prestigieuze klanten. Wanneer het over luxe gaat, gaat het over uniek zijn. Niet over de vergelijking met concurrenten. Luxe is de veruitwendiging van smaak, van een creatieve identiteit. Door luxe te tonen maak je een statement van ‘dit is wie ik ben’. Het is die identiteit die de krachtige, unieke en tijdloze uitstraling genereert en de noodzakelijke authenticiteit die een indruk geeft van er altijd al geweest te zijn. Een luxe event organiseer je om een statement de wereld in te sturen over de status van je merk. Zo wordt het publiek bewust van de exclusiviteit."


Een luxe evenement steekt met kop en schouders boven alle evenementen uit. Je plant een luxe event? Zorg dat je er bovenop zit en dat elke actie die je onderneemt, stijlvol en elegant is. Als je rekening houdt met de specs van een luxe event, zijn dit enkele tips waar je rekening mee kunt ...

Gratis verder lezen, dat kan!

Dit artikel is exclusief voor onze abonnees. Je las slechts een deel van het artikel. Abonneer je nu helemaal gratis om verder te lezen.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Photoevents
greenkey drive through
Photoevents|
04 March 2021

Onze allereerste opdracht van het jaar na méér dan tien maanden inactiviteit. De medewerkers kregen een tijdslot toegewezen om met eigen wagen doorheen het event te rijden. Op het parcours hadden we een greenkey doek gespannen om de wagens met passagiers tegen te fotograferen. De fotomontage was amper twintig seconden later klaar en dient meteen ook als toegangsticket tot de ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Easy2Rent voegt LED aan assortiment toe

Easy2Rent voegt LED aan assortiment toe

Kursaal Oostende blikt vooruit naar state-of-the art verbouwing

Kursaal Oostende blikt vooruit naar state-of-the art verbouwing

Nieuw initiatief nodigt noodlijdende eventsector uit voor gratis digitale marketing opleiding

Nieuw initiatief nodigt noodlijdende eventsector uit voor gratis digitale marketing opleiding

Advertenties