5 goede redenen om de eventplanner.nl stand te bezoeken tijdens Festivak

5 goede redenen om de eventplanner.nl stand te bezoeken tijdens Festivak

Nog enkele dagen en dan is het zover: Festivak 2019! Ook eventplanner.nl is als vaste mediapartner van de partij. We geven 5 goede redenen om onze stand te bezoeken.

 

 

1. Ontdek de beste eventbedrijven van 2019

Tijdens Festivak reiken we de jaarlijkse 'eventplanner.nl Certificates of Excellence' uit. Dit jaar zijn er maar liefst 56 (!) eventbedrijven en -locaties in geslaagd het felbegeerde certificaat te behalen. Benieuwd wie dat zijn? Bezoek stand 139!

 

 

2. Meet the eventplanner.nl team

Benieuwd wie er achter de schermen aan het grootste platform voor de Belgische en Nederlandse eventsector werkt? Ontmoet het eventplanner.nl-team! Wissel van gedachten met de redactie of pitch je idee voor een eventplanner.tv aflevering bij presentator Kevin Van der Straeten.

 

 

3. Vergelijk 8.000 eventbedrijven

Organiseer jij binnenkort een event en zoek je een locatie of leverancier? Op eventplanner.be /.nl vergelijk je de reviews van meer dan 8.000 eventbedrijven. Ook tijdens Festivak helpen we je 'live' de beste eventlocatie of leverancier voor jouw event te vinden.

 

 

4. Festivak-deal: boek EVENTPLANNER

Wil je relevant blijven in de eventsector van morgen? Dan is het nieuwe boek EVENTPLANNER van Kevin Van der Straeten een must-read. Vul je bibliotheek aan tijdens de beurs met een gesigneerd exemplaar en geniet van de Festivak-korting.

 

 

5. Boost jouw eventbedrijf

Heb je zelf een eventlocatie of eventbedrijf? Spar met onze online marketeers over hoe je ook jouw eventbedrijf doet groeien.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Photoevents
greenkey drive through
Photoevents|
04 March 2021

Onze allereerste opdracht van het jaar na méér dan tien maanden inactiviteit. De medewerkers kregen een tijdslot toegewezen om met eigen wagen doorheen het event te rijden. Op het parcours hadden we een greenkey doek gespannen om de wagens met passagiers tegen te fotograferen. De fotomontage was amper twintig seconden later klaar en dient meteen ook als toegangsticket tot de ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Easy2Rent voegt LED aan assortiment toe

Easy2Rent voegt LED aan assortiment toe

Met deze argumenten krijg je (meer) budget voor jouw online events

Met deze argumenten krijg je (meer) budget voor jouw online events

Rode Kruis lanceert stickercampagne met online live event

Rode Kruis lanceert stickercampagne met online live event

Advertenties