Wat is het eventplanner.be /.nl 'Certificate of Excellence'?

Elk jaar beloont eventplanner.be /.nl eventleveranciers en eventlocaties die dagelijks tot het uiterste gaan voor hun opdrachtgevers met een officieel en feestelijk 'Certificate of Excellence'. Dat doen we op basis van ons unieke en veilige review systeem.

 

Elk geslaagd evenement, groot of klein, is het resultaat van de inzet van alle eventbedrijven die eraan meewerkten. Van eventbureau, cateraar, audiovisueel bedrijf tot de clown. Elke leverancier die in zijn vakgebied de best mogelijke kwaliteit levert binnen het budget van de klant. Heel wat van deze eventbedrijven winnen zelden of nooit een award maar zijn eigenlijk de helden van onze sector. En wie kan dat beter beoordelen dan de klanten van die evenementen zelf?

 

Heeft een eventleverancier of -locatie minstens 10 reviews (waarvan ten minste 5 geplaatst in de afgelopen 12 maanden) met een gemiddelde score van meer dan 90%, dan komt hij in aanmerking voor het certificaat. Elk najaar kennen we de certificaten opnieuw toe voor de eventbedrijven die dat jaar aan de voorwaarden voldoen.