Indrukwekkend event: Storytelling op je bord!?

Indrukwekkend event: Storytelling op je bord!?

Altijd op zoek naar de volgende grensverleggende stap... To The Point Events investeerde, samen met partner Total-e, in een ambitieus 'table mapping project'. Het idee en de technologie zijn niet nieuw, maar de uitdaging was gigantisch en de uitvoering magisch. De eerste klant was Metrotile Europe NV, een bedrijf dat onderneemt vanuit het hart.

 

Het opzet was een spraakmakend, hoogtechnologisch maar toch authentiek feest met een sterk familiaal karakter. De genodigen? Een internationaal gezelschap van 300 gasten uit 90 landen.

 

"Naast een feeërieke ontdekkingstocht met golfwagentjes doorheen een tot-leven-gebrachte-fabriek, moest het diner de ultieme beleving worden. Voor dit pilootproject opteerden we voor een bijzondere opstelling in één van de fabriekshallen. Elke tafel werd voorzien van eigen tafelprojectie waarbij het geheel extra werd ondersteund door een groot scherm. Samen met de table mapping werd hierdoor de storytelling - gebaseerd op de 4 continenten - versterkt in een georchestreerd samenspel van zien, horen, voelen, ruiken en proeven. De grootste uitdaging? Het creëren van een uitgebalanceerde content in een minutieuze balans tussen info en entertainment. Samen met J&M catering werd ook op het bord een unieke smaaksensatie gecreëerd. En het absolute hoogtepunt was het moment waarop alle gasten - klanten, leveranciers, vrienden en stakeholders - onder impuls van de inspirerende CEO rechtstaand en hand in hand rond een 'levende tafel' als één familie samen 'Imagine' zongen. 'Imagine... and the world will live as one...'", vertelt Bart Koninckx van To The Point Events

 

Vrijdag 1 december was het heel even zo, wat zorgde voor een groots collectief kippenvelmoment. De reacties van de internationale aanwezigen tijdens deze wonderlijke avond waren fenomenaal. Een beloning voor een intens traject van meer dan een jaar voorbereiding. Proef deze beleving in dit filmpje:

 

 

"Het opzet en deze technologie geven enorme mogelijkheden inzake storytelling. Op deze manier kunnen wij een multi-zintuigelijke totaalbeleving creëren die jouw gasten nog lang zal bijblijven. En die unieke beleving creëren, is natuurlijk altijd het ultieme doel van het team van To The Point Events. Onze baseline indachtig: creatief, innovatief en to the point!"

 

Interesse en meer weten? Contacteer To The Point Events!

www.tothepointevents.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties