Nieuwe standaard voor het organiseren evenementenNieuwe standaard voor het organiseren evenementen

Wat hebben Hollywood en Silicon Valley gemeenschappelijk met onze evenementensector? Bijzonder veel, zo blijkt. Je leest het allemaal, haarfijn uitgelegd, in het nieuwste boek van Kevin Van der Straeten: EVENTPLANNER.

 

Vanaf december in de rekken maar vanaf vandaag al te reserveren in pre-order!

 

De lezers van de vorige edities EVENTS en EVENTS² hebben het ongetwijfeld zien aankomen, het was hoog tijd voor een nieuwe en compleet herziene versie van de meest verkochte handleiding over eventmanagement. Nieuwe topics, de allernieuwste trends en een lading aan nieuwe inzichten resulteerden in een extra dik boek (320 pagina's en 30% nieuwe content) waar elke eventmanager van zal smullen.

 

 

Nieuwe kijk op evenementen

Gedreven door de event-microbe ging Kevin opnieuw zijn licht opsteken bij de 'captains of industry’ van de eventsector. Hij schuimde weer talloze evenementen af om tot dé do's & don'ts van onze sector te komen. En deze keer steekt hij zelfs de Atlantische Oceaan over om te kijken wat we van de techindustrie kunnen leren.

Meer dan ooit tevoren graaft Kevin dieper in de wereld van storytelling-technieken, 'agile' projectmanagement en growth hacking. Maar evenementen op innovatieve wijze naar een hoger niveau tillen en echt impact creëren blijft de missie en de focus van deze derde editie.

Kevin neemt je mee op een fascinerende reis. Die begint bij de kleinste details van je voorbereiding en gaat verder doorheen de opbouw en de uitvoering van je evenement. De fascinerende trip eindigt bij zelfreflectie en een eindevaluatie.

EVENTPLANNER is een boek voor lezers, maar vooral ook voor doeners. Het zit boordevol praktische tips en handige checklists waar je onmiddellijk mee aan de slag kan voor een professionele organisatie van je evenement.

Voor slechts € 34,99 is deze toolbox vol 'tips & tricks' van jou. Bij een pre-order krijg je de digitale PDF-versie (t.w.v. € 17,50) van het boek er GRATIS bij.
 

 

Bestel het boek EVENTPLANNER hier

27-10-2017

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe maak je aantrekkelijke save-the-date e-mails?Hoe maak je aantrekkelijke save-the-date e-mails?
Opdrachtgevers events heel optimistisch over 2018Opdrachtgevers events heel optimistisch over 2018
De beste evenementen in de wereld! - Bea World 2017De beste evenementen in de wereld! - Bea World 2017
Advertenties

In de kijker

Congrescentrum Orpheus

Congrescentrum Orpheus

Een nieuw interieur voor Congrescentrum Orpheus!

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 21-11Salesmanager Vak- & Publieksbeurzen
  Libéma Sales bv
  Noord-Brabant
 2. 16-11Onthaalmedewerker
  Inkart nv
  Antwerpen
 3. 16-11Radiotechnieker
  Walkies4Events - W4E bvba
  Antwerpen