Ken Koeklenberg verlaat The Oval OfficeKen Koeklenberg verlaat The Oval Office

Ruim vijf jaar na de oprichting van The Oval Office verlaat medeoprichter Ken Koeklenberg The Oval Office om een nieuw professioneel verhaal te schrijven. Wouter Boits, eveneens medeoprichter van The Oval Office wordt CEO en zal voortaan bijgestaan worden door een volwaardig managementteam samengesteld uit Mariëlle Degeeter, Olivier Trop, Isabelle De Schryver en Dries Heyman.

 

Ken Koeklenberg: "Nu The Oval Office, na 5 jaren van intense focus, perfect op koers zit geef ik het roer volledig in handen van Wouter en de collega’s. Ik verlaat The Oval Office met een trots gevoel. De structuur die de voorbije 5 jaar werd gesmeed gaat nu een versnelling hoger, ik wens ze alle succes toe!"

 

Deze beslissing geeft Ken Koeklenberg halverwege zijn carrière ook de kans om een nieuw verhaal te schrijven. "Mijn nieuwe plannen rollen de komende maanden uit en uiteraard blijf ik ondernemen, dat zit in mijn bloed! Ik start alvast met Brands & Butter, een start-up die innovatieve F&B concepten ontwikkelt, welke ik graag wil uitbouwen tot een volwaardig speler in deze groeimarkt."

 

 

Nieuw managementteam

Vanaf 1 oktober zal The Oval Office geleid worden door Wouter Boits. Hij wordt CEO en zal in die functie het algemeen management van het bureau op zich nemen. Hij wordt daarin bijgestaan door een team van 4 managing partners:  Olivier Trop, strategic director, Mariëlle Degeeter, director communication, Isabelle De Schryver, director events en Dries Heyman, director brand activation.

 

 

The Oval Office nu officieel gevestigd in Nederland

MOVE, het bureau dat al 25 jaar in de Nederlandse markt bekend staat om haar succesvolle events en brand activations, gaat vanaf vandaag verder onder de nieuwe naam 'The Oval Office' Nederland. MOVE werd vorig jaar overgenomen door Christine van Dalen en The Oval Office uit België. Onlangs werd de dagelijkse leiding van MOVE toevertrouwd aan Bart van Wanrooij. "Door iemand met zijn profiel (ex Publicis Groupe) als Managing Director aan te stellen, was de koers naar een meer geïntegreerde aanpak van events, brand activations en communicatie al ingezet."

 

 

 

30-09-2017

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe maak je aantrekkelijke save-the-date e-mails?Hoe maak je aantrekkelijke save-the-date e-mails?
Beste eventbedrijven 2017 volgens... jullieBeste eventbedrijven 2017 volgens... jullie
De beste evenementen in de wereld! - Bea World 2017De beste evenementen in de wereld! - Bea World 2017
Advertenties

In de kijker

Losberger De Boer

Losberger De Boer

Professional in het bouwen van tijdelijke event structuren.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Sunday
Meer weer

Vacatures

 1. 21-11Salesmanager Vak- & Publieksbeurzen
  Brabanthallen 's-Hertogenbosch
  Noord-Brabant
 2. 16-11Onthaalmedewerker
  Inkart nv
  Antwerpen
 3. 16-11Radiotechnieker
  Walkies4Events - W4E bvba
  Antwerpen