Happiness haalt AR/VR-specialist Sevenedge in huisHappiness haalt AR/VR-specialist Sevenedge in huis

BLISS, de innovatieve makerstudio van Happiness, heeft er binnenkort een nieuwe expertise bij. De oprichters en aantal ex-medewerkers van de interactieve studio Sevenedge zal er het productieteam versterken. Vooral de knowhow van het team van Sevenedge op vlak van AR/VR is een troef voor het bureau.

 

Sevenedge staat al tien jaar in de voorlinie van de snel oprukkende technologische revolutie in de marketingsector, waardoor ze nu ook voorloper zijn in Belgie op het vlak van AR/VR. Zo realiseerden o.a. projecten voor het Historium in Brugge, C-mine Genk en TUI Benelux en zijn ze ook vandaag volop aan de slag voor nationale & internationale klanten op dat domein. De digitale competentie van oprichters Frederiek Pascal en Dries Schaballie en hun medewerkers Kris Van Wallendael, Alexander Vervaet en Gregory Vanlerberghe verhuist nu naar Happiness.

 

Frederiek: "Na 10 jaar Sevenedge was het voor ons tijd voor een volgende stap waarbij we onze expertise konden inzetten in een groter verhaal. De visie van Happiness en de rol van ons team in de organisatie sprak ons meteen aan dus we kijken er naar uit om mee verder te werken aan de uitbouw van BLISS en dus ook Happiness."

 

Dries: "We leven in een zeer interessant tijdperk in de geschiedenis van de digitale revolutie. We staan aan de vooravond van de democratisering van Mixed en Virtual Reality via smartphones en wearables. Dankzij de integratie bij Happiness hebben we nu de kans om onze technische en creatieve kennis toe te passen op een groter netwerk van klanten en cases. Onze kennis van deze technologie zorgt voor een compleet nieuwe immersieve en ongeëvenaarde klantenervaring. En klantenervaring is exact waar merken zich morgen meer en meer in kunnen onderscheiden."

 

"Een aanwinst voor het bureau", gaat CEO van Happiness Karen Corrigan verder. "Happiness heeft van in het prille begin ingezet op digitale innovatie. Met o.a. een rits developers bij BLISS in Saigon en sinds kort ook een volledig motion afdeling bij BLISS in Vilvoorde, assumeren we met Happiness de rol van 'one stop agency'. Het in huis halen van de AR/VR-expertise is voor ons een hele logische stap in onze evolutie."

16-06-2017

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Tevreden over je eventleverancier? Beloon hem met een 'Certificate of Excellence'Tevreden over je eventleverancier? Beloon hem met een 'Certificate of Excellence'
5 factoren om rekening mee te houden bij het kiezen van een datum voor je event5 factoren om rekening mee te houden bij het kiezen van een datum voor je event
Zonne-energie op je event? Ontdek de Green Battery en SmartflowerZonne-energie op je event? Ontdek de Green Battery en Smartflower
Advertenties

In de kijker

Mobiwijzer en groeneVENTscan demo

Mobiwijzer en groeneVENTscan demo

Laat het vervoer naar je evenement niet aan het toeval over.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 07-07Meertalig Project & Casting Manager (Tijdelijk)
  Agence C
  Antwerpen
 2. 04-07Project manager
  ExpoGlobal Group
  Antwerpen
 3. 30-06Account Manager Gent
  MaisonRouge
  Oost-Vlaanderen