Het ultieme event-weekend

Het ultieme event-weekend

Wie hoorde er nog nooit van Center Parcs? De meest bekende aanbieder van kortbij vakanties in Europa werd eerder dit jaar 50 jaar. Om dat te vieren nam het vakantiepark To The Point Events onder de arm.

 

Op de gastenlijst: 3.000 medewerkers van alle vakantieparken in België, Frankrijk, Nederland en Duitsland. Voor de unieke gelegenheid werd Center Parcs De Vossemeren omgetoverd tot een exclusieve eventlocatie. De sfeer van dit event snuif je ook zelf op in onderstaande video:

 

 

 

One size fits all

Met de organisatie van dit evenement leerde het team van To The Point Events het vakantiepark door en door kennen. En het moet gezegd. Ze zijn onder de indruk. "Van teambuilding tot personeelsfeest, van familiedag tot weekendje weg, alles is mogelijk bij Center Parcs", aldus zaakvoerder Bart Koninckx.

 

 

The ultimate event-weekend?

Ontvang ook zelf je personeelsleden op vrijdagavond voor een collegiale drink, een heerlijke maaltijd en een avondje sterrenkijken aan het kampvuur. Dompel hen op zaterdag onder in de talloze teambuildingactiviteiten van het park. Op zondag laat je het hele gezin mee aansluiten voor een gezellig samenzijn in het tropische zwemcomplex of maak je gebruik van alle andere faciliteiten en activiteiten op het park. To The Point Events regelt alles voor je.

www.tothepointevents.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties