Ontdek de veelzijdige congres- en evenementenlocatie Hotel PapendalOntdek de veelzijdige congres- en evenementenlocatie Hotel Papendal

Hotel Papendal is een bijzonder veelzijdige congres- en evenementenlocatie, vol met sportieve energie. Of je nu op zoek bent naar een volwaardig congrescentrum, een meerdaagse brainstorm op de Veluwe, of een groot evenemententerrein waar vrijwel ieder event mogelijk is; je vindt het op Papendal.

 

"Met dagelijks 400 sporters op en rond de locatie is een clinic, rondleiding door de trainingsfaciliteiten of een sportspreker zo geregeld. Niet voor niets is Hotel Papendal dé conferentielocatie in het hart van topsportend Nederland", aldus Rebecca Goei.

 

 

Nieuw #OpPapendal: Centre Court

"Afgelopen maand hebben wij het Centre court mogen openen. Het Grand Café werd omgebouwd tot vergaderzalen geschikt voor 150 tot 190 personen. Uiteraard piekfijn verzorgd en voorzien van (flexibele) audiovisuele middelen. Het Centre court bestaat uit een foyer en 2 vergaderzalen welke ieder apart van elkaar te gebruiken zijn. Echter haal je de flexibele wanden weg, dan kunnen we ook 1 grote ruimte creëren voor diverse doeleinden. En dit met een eigen terras voor een zomerse BBQ!"

 

 

Een event organiseren? Geen probleem!

"Je kunt met ons verschillende kanten op. Wij kunnen je geheel ontzorgen en het evenement volledig organiseren. Of je huurt simpelweg het evenemententerrein bij ons en wij voorzien jou van adviezen. Alles is naar eigen wens in te vullen. In mei organiseerden wij ons eigen 3-daags evenement waarbij Topsport,- breedtesport en cultuur vooropstond. Weten wat je gemist hebt? Bekijk hieronder de aftermovie. Wij kijken nu alweer uit naar volgend jaar!"

 

 

 

Neem je relaties, vrienden of familie mee naar Outdoor Gelderland!

Van 28 juni tot en met 2 juli vindt het prestigieuze topsportevenement, Outdoor Gelderland, wederom plaats #OpPapendal. Tijdens dit evenement geniet je van Nationale en Internationale spring- en dressuurwedstrijden. "Ons VIP restaurant is gesitueerd tussen de inrijpiste en de hoofdpiste waar je ongestoord kunt genieten van deze paardensport onder het genot van een hapje en drankje."


www.papendal.nl

advertorial14-06-2017

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Een bar op je event? Boek je vrijwilligers of ga je voor een professionele firma?Een bar op je event? Boek je vrijwilligers of ga je voor een professionele firma?
Stroomuitval verrast op grootste technologiebeurs, CESStroomuitval verrast op grootste technologiebeurs, CES
Bijzondere ontmoetingen creëer je bij JaarbeursBijzondere ontmoetingen creëer je bij Jaarbeurs
Advertenties

In de kijker

LEDskin®

LEDskin®

Maak van je beursstand een echte hotspot.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Sunday
Meer weer

Vacatures

 1. 18-01Senior Project Managers
  Event Masters
  Antwerpen
 2. 18-01Senior Project Managers
  Event Masters
  Antwerpen
 3. 18-01Assistant Project Manager PCO
  Event Masters
  Antwerpen