To The Point Events lanceert teambuildingportaal

To The Point Events lanceert teambuildingportaal

Meer dan ooit is gericht investeren in personeel goud waard voor een bedrijf. "Happy employees make happy customers!" Teambuilding stimuleert samenwerking, onderhoudt motivatie en verhoogt de efficiëntie en productiviteit van je medewerkers.

 

Een win-win dus die aan de basis ligt van jouw succes én customer delight.

 

 

Inspireren & ontzorgen!

To The Point Events verkent het aanbod en gaat op zoek naar nieuwe activiteiten, verfrissende formats en inspirerende locaties. Daarbij zetten ze het beste van de markt voor je op een rijtje op een nieuw teambuildingportaal zodat je eenvoudig en snel een efficiënte keuze kan maken.

 

Gekozen? Dan kun je bij To The Point Events terecht voor de volledige uitwerking van het evenement: een online inschrijvingsplatform, bijkomende (vergader-)faciliteiten en speciale cateringwensen, spelschema's, overnachtingen, tot zelfs een persoonlijk cadeautje als kers op de taart, ... Jij vraagt, zij zorgen ervoor!

 

 

Van bedrijven voor bedrijven

De aangeboden formats in het portaal zijn voor jou getest en goedgekeurd door andere bedrijven. Ken je zelf nog andere leuke formats? Geef ze zeker door aan Sofie van To The Point Events en help anderen aan de teambuildingdag van hun leven!

 

 

Teambuildings & more

'Toffe teambuildings' is een portaal ontwikkeld door To The Point Events. "Dit als antwoord op de stijgende vraag naar een efficiënter teambuilding-keuzetraject. Voor al jouw andere events: familiedagen, personeelsfeesten, beurzen, product-lanceringen, etc… kan je natuurlijk blijven beroep doen op maatwerk van ons multi-disciplinair team. Ook voor brandactivation en standenbouw mag je op een totaaloplossing rekenen."

www.toffeteambuildings.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties