Jelino, snacks voor alle evenementenJelino, snacks voor alle evenementen

'Gewoon' aan tafel eten doen we steeds minder. Maar we hechten wel meer belang aan de kwaliteit. Op die trend speelt het energieke duo van Jelino Snacks in. Jelino Snacks baadt verschillende wagens uit. Dat gaat van friet- en hamburgerwagens tot een wagen waar verse pasta's worden geserveerd, of waar gasten of bezoekers van een lekkere koffie of een fijn drankje kunnen genieten.

 

Jelino: "Je kan onze wagens vinden op een aantal vaste plaatsen. Maar het kriebelde om ons concept nog verder te laten groeien. Je kan ons nu ook inhuren voor events, festivals, familie- en bedrijfsfeesten. Van intieme bijeenkomsten tot grote, drukke evenementen, alles kan."

 

 

Kwaliteit uit een wagen

Wat brengt Jelino aan de hongerige man of vrouw? Een breed gamma, zo blijkt. De klassieke hap vooraleerst, een lekkere hamburger of kwalitatieve frieten met diverse sauzen. De Jelino Barista wagen brengt lekkere koffie mee, maar ook andere warme dranken en voor de feestvierders, de Spaanse godendrank, cava. De Jelino Lekkernij is er dan weer voor de snoepers. Daar genieten de gasten van vers gebakken pannenkoeken en Brusselse of Luikse wafels. Of verse cake, taart en zelfs Belgische pralines. Jelino: "door bijvoorbeeld de Jelino Barista en de Jelino Lekkernij te combineren bied je je gasten of bezoekers een bijzonder smakelijke combinatie aan. We merken dat die steeds zeer fijn bevonden wordt."

 

Jelino gaat ook de Italiaanse toer op. Met Jelino Al Dente zorgt het ervaren team voor zes verschillende huisbereide pasta's op je festiviteit, geserveerd in verschillende groottes. De liefhebbers van pizza baguettes kunnen dan weer kiezen uit een assortiment van vier.

 

 

Traiteurservice

Naast de wagens biedt Jelino zich ook aan als traiteur. Denk bijvoorbeeld aan verzorgde barbecues, buffetten en desserts. Jelino: "maar de klant is koning. Niets is leuker dan de culinaire ideeën van de klant te aanhoren, om die dan daarna te realiseren.

We kunnen dus de volledige catering op events en festivals doen van vip, crew, snackwagens tot zelfs ontbijtstanden of wagens voor festivalgangers die overnachten."

 

 

Keurige offerte, service én kwaliteit

Jelino Snacks stelt voor elke opdracht een op maat gemaakte offerte op. Dit voor één of meer wagens, of voor de traiteurservice. Steeds inbegrepen is het nodige vakbekwame personeel, dat instaat voor de bereiding en bediening van het lekkers. Jelino: ‘ons doel? Een pico bello service bieden en het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit!

 

Meer over Jelino Snacks

advertorial07-04-2017

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Oostende, waar zakendoen en ontspannen elkaar versterkenOostende, waar zakendoen en ontspannen elkaar versterken
Flexivent opent nieuwbouwziekenhuis in prominent gezelschapFlexivent opent nieuwbouwziekenhuis in prominent gezelschap
5 redenen om in dialoog te gaan met je bezoekers na het evenement5 redenen om in dialoog te gaan met je bezoekers na het evenement
Advertenties

In de kijker

Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy is een unieke, multifunctionele accommodatie die al ruim 45 jaar een podium biedt voor live communicatie, business en entertainment.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 16-05Project Manager PCO & Association Management
  Seauton International...
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 15-05B2B Sales Manager
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 3. 12-05Powerman / woman @ midnightcoffee
  midnightcoffee bvba
  Antwerpen