Jelino, snacks voor alle evenementenJelino, snacks voor alle evenementen

'Gewoon' aan tafel eten doen we steeds minder. Maar we hechten wel meer belang aan de kwaliteit. Op die trend speelt het energieke duo van Jelino Snacks in. Jelino Snacks baadt verschillende wagens uit. Dat gaat van friet- en hamburgerwagens tot een wagen waar verse pasta's worden geserveerd, of waar gasten of bezoekers van een lekkere koffie of een fijn drankje kunnen genieten.

 

Jelino: "Je kan onze wagens vinden op een aantal vaste plaatsen. Maar het kriebelde om ons concept nog verder te laten groeien. Je kan ons nu ook inhuren voor events, festivals, familie- en bedrijfsfeesten. Van intieme bijeenkomsten tot grote, drukke evenementen, alles kan."

 

 

Kwaliteit uit een wagen

Wat brengt Jelino aan de hongerige man of vrouw? Een breed gamma, zo blijkt. De klassieke hap vooraleerst, een lekkere hamburger of kwalitatieve frieten met diverse sauzen. De Jelino Barista wagen brengt lekkere koffie mee, maar ook andere warme dranken en voor de feestvierders, de Spaanse godendrank, cava. De Jelino Lekkernij is er dan weer voor de snoepers. Daar genieten de gasten van vers gebakken pannenkoeken en Brusselse of Luikse wafels. Of verse cake, taart en zelfs Belgische pralines. Jelino: "door bijvoorbeeld de Jelino Barista en de Jelino Lekkernij te combineren bied je je gasten of bezoekers een bijzonder smakelijke combinatie aan. We merken dat die steeds zeer fijn bevonden wordt."

 

Jelino gaat ook de Italiaanse toer op. Met Jelino Al Dente zorgt het ervaren team voor zes verschillende huisbereide pasta's op je festiviteit, geserveerd in verschillende groottes. De liefhebbers van pizza baguettes kunnen dan weer kiezen uit een assortiment van vier.

 

 

Traiteurservice

Naast de wagens biedt Jelino zich ook aan als traiteur. Denk bijvoorbeeld aan verzorgde barbecues, buffetten en desserts. Jelino: "maar de klant is koning. Niets is leuker dan de culinaire ideeën van de klant te aanhoren, om die dan daarna te realiseren.

We kunnen dus de volledige catering op events en festivals doen van vip, crew, snackwagens tot zelfs ontbijtstanden of wagens voor festivalgangers die overnachten."

 

 

Keurige offerte, service én kwaliteit

Jelino Snacks stelt voor elke opdracht een op maat gemaakte offerte op. Dit voor één of meer wagens, of voor de traiteurservice. Steeds inbegrepen is het nodige vakbekwame personeel, dat instaat voor de bereiding en bediening van het lekkers. Jelino: ‘ons doel? Een pico bello service bieden en het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit!

 

Meer over Jelino Snacks

advertorial07-04-2017

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe een duidelijke plattegrond voor je event maken?Hoe een duidelijke plattegrond voor je event maken?
Waarom je voor altijd 'startup' moet blijvenWaarom je voor altijd 'startup' moet blijven
Event Street: Ontdek het programma!Event Street: Ontdek het programma!
Advertenties

In de kijker

Whitepaper: De kracht van het event

Whitepaper: De kracht van het event

Jaarbeurs schrijft sterke whitepaper over 'De kracht van het event - prikkel de zintuigen!'

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 20-06Sales medewerker
  Breepark
  Noord-Brabant
 2. 19-06Videotechnicus
  Novid nv
  Antwerpen
 3. 19-06Operationeel Manager
  Novid nv
  Antwerpen