Xbox Celebration: Dazzle Events realiseert Duitse roadshow

Xbox Celebration: Dazzle Events realiseert Duitse roadshow

Dazzle Events heeft op een week Duitsland veroverd... met Xbox-consoles nog wel. Het organisatiebureau mocht de logistieke organisatie van de lancering van Halo 5 op Xbox op zich nemen.

 

"Het Duitse communicatiebureau Red5 vroeg ons om de logistieke organisatie van de nationale launch campagne van de nieuwste Xbox games op ons te nemen, en dat deden we met volle overtuiging", vertelt Wouter Maenhaut, Managing Partner van Dazzle Events.

 

Hamburg, Berlijn, München

"Na het launch event op 20 oktober in het industriële Prototyp Museum in Hamburg rukten we op naar Berlijn, waar we de 24ste bivakkeerden in het hoofdkantoor van Microsoft Duitsland. De 26ste hielden we halt in Säulenhalle in München. De rondreis langs de Duitse grootsteden vergde flexibiliteit en hard werk."

 

De logistiek behelsde ondermeer het vinden van geschikte locaties, de aankleding en inrichting van de ruimtes, de technische organisatie en branding. "We deden hiervoor een beroep op ons betrouwbare team van vaste freelancers."

 

 

Oost-Vlaamse Gründlichkeit

De roadshow had als doel het nieuwe spel Halo 5 te hypen. Met telkens 300 jeugdige aanwezigen waarvan 1 op 4 mensen uit de media kwam dat helemaal voor mekaar. Christian Pfeffer van Red5 laat weten dat hij in Dazzle Events een partner ziet waar hij "100% op kan vertrouwen en waarmee het plezant samenwerken is".

 

Pfeffer staat versteld van de snelheid en nauwkeurigheid waarmee Dazzle Events te werk is gegaan. Hij besluit met een plagerig compliment: "You did not bad for non-germans". Of hoe Duitsland duidelijk onder de indruk is van de Oost-Vlaamse Gründlichkeit van Dazzle Events.

www.dazzle-events.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties