Nieuwe eventlocatie in Antwerpen: Stadsbrouwerij De Koninck

Nieuwe eventlocatie in Antwerpen:  Stadsbrouwerij De Koninck

De vernieuwde Stadsbrouwerij De Koninck opende op 1 september 2015 de deuren van een gloednieuw bezoekerscentrum en verwelkomde ondertussen al duizenden bezoekers voor een unieke tour door de brouwerij. Maar wist je dat je deze locatie ook kunt afhuren voor privé events, seminaries, meetings, ...? Al dan niet gekoppeld aan een bezoek?
 
"Sinds de opening hebben we hier al enkele bedrijven en organisaties te gast gehad die voor hun klanten of interne mensen een receptie, walking dinner of meeting hebben georganiseerd. De klanten vonden niet enkel de Duvel bar (100 personen), De Koninck bar (50 personen) of de VIP kelder (25 personen) supermooie locaties, maar ook het nocturne bezoek aan de brouwerij valt enorm in de smaak", aldus Anik Van Bellegem. "Ook ons Brouwershuis, het echte oude huis waar vroeger de brouwer woonde en belangrijke beslissingen werden genomen, is mooi gerenoveerd en kan ook geprivatiseerd worden."
 
"De 3 catering partners, J&M, Silverspoon en Cooking Corner brengen hetzelfde verhaal dat wij willen overbrengen: topniveau, ingrediënten van de hoogste kwaliteit (vb Kaasaffineurs Van Tricht) en uiterst vriendelijk personeel." 
 
En wat werkt er beter dan tevreden klanten? "Een unieke, nostalgische locatie in het hartje van Antwerpen. De brouwerij is perfect gefaciliteerd om meetings te houden en de dorst te lessen na een drukke dag", aldus Jurgen Nuytemans, Event & Productie Manager Tomorrowland.

www.dekoninck.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties