Eventsector voorzichtig optimistisch, maar blijft kwetsbaar

Eventsector voorzichtig optimistisch, maar blijft kwetsbaar

In 2023 registreerde 52% van de event professionals een toename in jaaromzet ten opzichte van 2022. Om en bij de 30% registreerde zelfs een stijging in winst en een toename in vaste medewerkers en freelancers.

5 top-tips om tijd te winnen als eventplanner

5 top-tips om tijd te winnen als eventplanner

Focus, focus, focus, eventprofessional! Maar toch blijven die kleine taakjes veel tijd uit je agenda wegsnoepen.

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Wat is het verschil tussen luisteren naar een keynote van een inspirerende ondernemer en een face-to-face gesprek met deze man of vrouw?

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

57% van de Belgen bezocht in 2023 één of meerdere evenementen. 54% van de bezoekers plant in 2024 zelfs nog meer evenementen te bezoeken dan vorig jaar. En 87% van de Belgen vindt het belangrijk tot zelfs heel belangrijk om evenementen te kunnen bezoeken.

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Een week na zijn 78ste verjaardag, is vrij onverwacht Frans Bevers overleden. Hij was de grondlegger van Bevers & Bevers uit Oostmalle, het bekende cateringbedrijf met friet, hamburgers en andere snacks, alom tegenwoordig op alle grote evenementen en festivals.

3 event-nieuwtjes uit Oostende

3 event-nieuwtjes uit Oostende

Laat je verrassen en ontdek de veelzijdigheid van Oostende met deze 3 nieuwe, unieke concepten voor een onvergetelijke meeting, workshop of teambuilding.

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Voorpret is veel krachtiger en vervullend dat de ervaring zelf. James Clear zegt er dit over: "dopamine komt niet alleen vrij tijdens een plezierige ervaring, maar ook als je hier op anticipeert."