Deze incentive heb je nog nooit beleefdDeze incentive heb je nog nooit beleefd

Houd je van teambuilding met een artistieke twist? Dan ben je bij Euphoria Styling aan het juiste adres. Het stylingbureau neemt jou en je team een dag mee 'back in time'. Backstage en op de set van een locatie naar keuze ondergaan jullie een ware metamorfose…  

 

Euphoria Styling biedt een totaalconcept. Eén dag lang kaapt het bureau jullie weg van de dagelijkse drukke werkzaamheden. Om kennis te maken met de intensieve en artistieke werkdruk van de modellenwereld. Van 's morgens tot 's avonds word je ondergedompeld in de productie van een fotoshoot. En wat voor één! Eén waar jij en je team de hoofdrol spelen. Op de set, backstage, voor en achter de camera’s, voor, tijdens en na de shoot. Alles maak je mee!  

 

Jij en je collega's ondergaan die dag een ware transformatie. Art Director Pieter neemt ieder van jullie apart en gaat samen met een professioneel team van make-up en hair artiesten aan de slag. Jullie worden van kop tot teen professioneel gestyled. Om dan op de set te schitteren voor de camera's. Je ondervindt aan den lijve hoe het er aan toe gaat op een fotoshoot voor een reclamecampagne bijvoorbeeld.  

 

Niet alleen uiterlijk ondergaat jouw team een verandering. Ook innerlijk gebeurt er wat. Je team krijgt met dit event de waardering die het verdient. Een ware boost voor de teamspirit!  

 

Jullie beleven niet alleen een fantastische dag, maar jullie gaan ook naar huis met een prachtig resultaat en fijne tastbare herinnering. Euphoria Styling verwerkt de foto's in een prachtige kalender of collage. Daarmee kan je klanten, leveranciers en andere zakenrelaties een leuk plezier doen. Een origineel visitekaartje van jouw team.


www.euphoria-styling.be

advertorial22-05-2015

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

5 manieren om last minute meer tickets te verkopen5 manieren om last minute meer tickets te verkopen
Luidt Google einde simultaanvertaling in met 'Pixel Buds'?Luidt Google einde simultaanvertaling in met 'Pixel Buds'?
Saboteer je event met een slecht registratieformulierSaboteer je event met een slecht registratieformulier
Advertenties

In de kijker

Neptunus

Neptunus

Specialist in tenten voor evenementen en demontabel bouwen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Sunday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 2. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant
 3. 06-10Sales & Recruitment Devil
  Hels
  Oost-Vlaanderen