Wil jij een Koning of Koningin zijn voor één dag? - MPI BE ConferenceWil jij een Koning of Koningin zijn voor één dag? - MPI BE Conference

Op 24 juni viert MPI Belgium haar 20e verjaardag tijdens de MPI BE Conference. Als deelnemer wordt je er ontvangen en behandeld op een manier die je nooit eerder hebt meegemaakt!

 

De prachtige locatie van Château Fond'Roy, een parel van een kasteel ooit verworven door de koning van België, is de exclusieve locatie voor de BE Conference 2015. Het thema: 'Its' all about you'.

 

"Alle deelnemers staan gedurende de hele dag op bijzondere wijze centraal tijdens deze BE Conference. Het gehele programma is ontworpen om de service en kwaliteit naar een hoger niveau te tillen dat geen vergelijking kent in de MICE sector. Je zal worden behandeld als een koning en koningin gedurende de gehele dag. Tevens zal je op een plezierige manier leren hoe je de service & gastvrijheid tijdens jullie evenementen, locatie, hotel of bedrijf kan verbeteren", aldus Mariska Kesteloo, Executive Director, MPI Belgium Chapter.

 

Keynote spreker: Vincent Vermeulen

Vincent Vermeulen is de oprichter en managing director van de butlerschool. Met meer dan 20 jaar ervaring, is hij de 4e generatie gastvrijheid professional en enorm gepassioneerd over service. Tezamen met zijn team of butlers zal hij jullie dag omvormen tot een onvergetelijke ervaring.

 

Let op: Plaatsen zijn beperkt! Dit om iedere deelnemer de service en kwaliteit te bieden. Registreer nu en beleef de unieke ervaring.


www.mpi-belgium.be

04-05-2015

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe ontdek je de voorkeuren van je bezoekers?Hoe ontdek je de voorkeuren van je bezoekers?
Event-materiaal delen: duurzaam en goedkoopEvent-materiaal delen: duurzaam en goedkoop
Hoe reviews je event of eventbedrijf boosten - InfographHoe reviews je event of eventbedrijf boosten - Infograph
Advertenties

In de kijker

Reviews

Reviews

3 redenen om nu eventlocaties, cateraars, ... te reviewen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 11-08Project Coordinator (m/v)
  Event Flooring Services
  Antwerpen
 2. 04-07Project manager
  ExpoGlobal Group
  Antwerpen
 3. 30-06Account Manager Gent
  MaisonRouge
  Oost-Vlaanderen