Wil jij een Koning of Koningin zijn voor één dag? - MPI BE ConferenceWil jij een Koning of Koningin zijn voor één dag? - MPI BE Conference

Op 24 juni viert MPI Belgium haar 20e verjaardag tijdens de MPI BE Conference. Als deelnemer wordt je er ontvangen en behandeld op een manier die je nooit eerder hebt meegemaakt!

 

De prachtige locatie van Château Fond'Roy, een parel van een kasteel ooit verworven door de koning van België, is de exclusieve locatie voor de BE Conference 2015. Het thema: 'Its' all about you'.

 

"Alle deelnemers staan gedurende de hele dag op bijzondere wijze centraal tijdens deze BE Conference. Het gehele programma is ontworpen om de service en kwaliteit naar een hoger niveau te tillen dat geen vergelijking kent in de MICE sector. Je zal worden behandeld als een koning en koningin gedurende de gehele dag. Tevens zal je op een plezierige manier leren hoe je de service & gastvrijheid tijdens jullie evenementen, locatie, hotel of bedrijf kan verbeteren", aldus Mariska Kesteloo, Executive Director, MPI Belgium Chapter.

 

Keynote spreker: Vincent Vermeulen

Vincent Vermeulen is de oprichter en managing director van de butlerschool. Met meer dan 20 jaar ervaring, is hij de 4e generatie gastvrijheid professional en enorm gepassioneerd over service. Tezamen met zijn team of butlers zal hij jullie dag omvormen tot een onvergetelijke ervaring.

 

Let op: Plaatsen zijn beperkt! Dit om iedere deelnemer de service en kwaliteit te bieden. Registreer nu en beleef de unieke ervaring.


www.mpi-belgium.be

04-05-2015

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?
Virtual, augmented en mixed reality tijdens FestivakVirtual, augmented en mixed reality tijdens Festivak
Laat de winter je niet tegenhouden... tips om buiten te feestenLaat de winter je niet tegenhouden... tips om buiten te feesten
Advertenties

In de kijker

Festivak

Festivak

Dé vakbeurs voor (publieks)evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-10Bewakingsagent (m/v)
  Key4ce Security
  Oost-Vlaanderen
 2. 20-10Hulpverlener tijdens evenementen
  Ambulance Medical Service vzw
  Limburg
 3. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen