Time to shine! Afspraak in de Novid barber shop op FestivakTime to shine! Afspraak in de Novid barber shop op Festivak

Op woensdag 26 en donderdag 27 november tekent AV-leverancier Novid present op de jaarlijkse evenementenbeurs Festivak in de Antwerpse Waagnatie. Bezoekers kunnen in de barber shop terecht voor een ontspannende babbel, weg van de gonzende beursstress. Novid heet iedereen alvast welkom. It's your time to shine!

 

Novid staat bekend als leverancier van kwalitatieve audiovisuele omkadering voor evenementen. Het bedrijf van Wouter Van Beirendonck en Vicky Waldukat verhuurt LCD-schermen, indoor en outdoor LED-schermen, projectoren en diverse, relevante accessoires. Die kunnen organisatoren van uiteenlopende soorten evenementen creatief inschakelen om hun marketingdoelstellingen te realiseren. Op Festivak onderlijnt Novid met zijn retro barber shop zelf hoe veelzijdig het gebruik van audiovisueel materiaal is.

 

Time to shine op stand 28

Maar bovenal kan je op de Festivak-stand van Novid terecht voor een regelrechte verwenbeurt. Make-up artiesten en barbieren zullen tijdens de twee beursdagen het beste van zichzelf geven. Daarnaast is er in alle rust tijd voor een gezellige babbel aan de toog of kan je kennismaken met het aanbod aan schermen en andere technologie van Novid. Met zijn beursdeelname maakt Novid er een punt van om aan te tonen hoe state-of-the-art videotechnologie voor een kwalitatief superieure totaalbeleving kan zorgen. Met zijn product- en service kwaliteit wil Novid zijn klanten bovendien altijd letterlijk en figuurlijk in het beste daglicht plaatsen. Maar dat wil Novid niet zomaar doen: met de schwung, empathie en mensenkennis van een barbier maakt Novid het echte verschil. Het laat zijn klanten stralen en zorgt het voor een persoonlijke aanpak waar ieder zich goed bij voelt.

 

Afspraak bij de barbier en hairstylist

Benieuwd om zelf te ervaren hoe Novid werkt of gewoon toe aan een goede scheerbeurt of hairstyling? Verzeker je alvast van jouw zitje in de stoel van de Novid-barbieren door je gratis te registreren voor Festivak. Aarzel niet om na je bezoek aan de Festivak-stand van Novid je ervaring te delen via de sociale media. De hashtags #novidtimetoshine en #festivak staan al te popelen.


www.novid.be

14-11-2014

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?
Hoe reviews je event of eventbedrijf boosten - InfographHoe reviews je event of eventbedrijf boosten - Infograph
Amazon wil concert tickets verkopenAmazon wil concert tickets verkopen
Advertenties

In de kijker

Reviews

Reviews

3 redenen om nu eventlocaties, cateraars, ... te reviewen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Monday
Meer weer

Vacatures

 1. 18-08Junior Event Producer
  Sylvester Productions
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 18-08Account Manager
  Art Of Confusion / 7theaven...
  Antwerpen
 3. 11-08Project Coordinator (m/v)
  Event Flooring Services
  Antwerpen