Oproep voor inzendingen - Eventex AwardsOproep voor inzendingen - Eventex Awards

De Eventex Awards zullen hun 5e verjaardag vieren door internationale evenementprofessionals te blijven eren in meer dan 10 categorieën, waaronder Beste Conferentie, Beste Campagne, Beste Sportevenement, Beste Mobiele Event-App, Evenement van het Jaar, de Publieksprijs, en Beste Event-Technologie.

 

Alle professionals uit de evenementenbranche wereldwijd kunnen zich inschrijven voor de competitie met hun meest creatieve en boeiende werk in 2014.

 

Early bird-inschrijving is beschikbaar voor aanvragen tot 31 oktober 2014. De sluitingsdatum voor inschrijving is op 19 december. 19 juryleden en het publiek stemmen tot 8 februari. De winnaars van de Eventex Awards 2014 zullen worden aangekondigd tijdens een galadiner ter ere van de awards in de Rainbow Plaza in Sofia op 25 februari 2015. 

 

Nieuwe categorieën in 2014 zijn Beste Evenement voor een Goede Doel, Beste Event-Technologie Start-Up en Beste Muzikale Evenement.

 

Winnaars van Eventex Awards 2013 zijn onder andere:

 • Electric Ireland #Dancergy: een 100% duurzaam evenement, genomineerd in 3 categorieën en winnaar van het Evenement van het Jaar en het Groene Evenement van het Jaar
 • Sli.do: eenvoudige en betaalbare software voor organisatoren van evenementen, winnaar van Event-technologie van het Jaar
 • IIA Congres Buiten: Een geavanceerd conferentieconcept in Nederland, genomineerd in 3 categorieën en winnaar van de Conferentie van het Jaar award en de Publieksprijs

De internationale Eventex Awards worden gejureerd door evenementenbranche-experts die over de hele wereld bekend staan om hun kwaliteit en deskundigheid. Inzendingen bekroond met de eerste prijs ontvangen een award, een certificaat en een elektronische badge die kan worden weergegeven op de website om de prestatie onder de aandacht te brengen. De winnaars van de tweede en derde prijs ontvangen een bijpassend certificaat en een elektronische badge.


www.eventex.co/awards

07-10-2014

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

TIP! - Hoe kies je een partycateraar?TIP! - Hoe kies je een partycateraar?
Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?
Amazon wil concert tickets verkopenAmazon wil concert tickets verkopen
Advertenties

In de kijker

Reviews

Reviews

3 redenen om nu eventlocaties, cateraars, ... te reviewen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-08Planner (Brussel)
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 22-08Field Coördinator
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 3. 18-08Junior Event Producer
  Sylvester Productions
  Vlaams-Brabant [+Brussel]