Vind gratis vergaderlocaties in de hele wereldVind gratis vergaderlocaties in de hele wereld

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie waar ook ter wereld? Dan doe je graag beroep op Anna-Larisa Snijders. Zij geeft je in enkele dagen tijd het beste aanbod. Verder onderhandelt ze voor jou de contracten met locaties. Je slaat twee vliegen in een klap: je bespaart tijd en geld. Want die zoektocht doet ze voor jou helemaal gratis. 

 

Anna-Larisa is sinds vorig jaar verbonden aan Global Cynergies als venue finder voor meetingplanners. Locaties geven Global Cynergies een commissie vanuit hun marketingbudget. De prijs voor de klant wordt hierdoor nooit verhoogd. Dat is voor Global Cynergies ook een vereiste om met een locatie samen te werken. "Ons doel is immers om onze klanten de beste locaties voor de beste waarde te bieden, zowel in prijs als in kwaliteit en contractvoorwaarden", zegt Anna-Larisa.

 

Global Cynergies telt ruim 100 medewerkers over de hele wereld. "Wat zo mooi is aan het werken bij Global Cynergies, is de enorme hoeveelheid ervaring, expertise en enthousiasme die aanwezig is in het team. Als ik specifieke informatie over een bestemming, hotel of conferentiecentrum nodig heb, dan krijg ik altijd indrukwekkend veel kennis en persoonlijke indrukken door. Dat vind je niet zomaar online."

 

Als meetingplanner heb je het altijd druk en reis je veel. Daarom is het zo fijn en gemakkelijk om binnen enkele dagen na je aanvraag een rapport in je mailbox te ontvangen met beschikbare locaties, specificaties en kosten. "Mijn klanten zijn enorm enthousiast. Als ik dan ook nog al het onderhandelen en communiceren over het contract en de voorwaarden voor ze doe, dan zijn ze helemaal gelukkig!" weet de venue finder.

 

Contacteer Anna-Larisa via asnijders@globalcynergies.com, bel haar via +31618966941 of surf naar de website:


www.globalcynergies.com

advertorial09-04-2014

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

5 manieren om last minute meer tickets te verkopen5 manieren om last minute meer tickets te verkopen
Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?
Wat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet wetenWat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet weten
Advertenties

In de kijker

Festivak

Festivak

Dé vakbeurs voor (publieks)evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-10Bewakingsagent (m/v)
  Key4ce Security
  Oost-Vlaanderen
 2. 20-10Hulpverlener tijdens evenementen
  Ambulance Medical Service vzw
  Limburg
 3. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen