Flanders Expo: multifunctioneel in al zijn vormenFlanders Expo: multifunctioneel in al zijn vormen

Op 28, 29 en 30 maart vindt in Flanders Expo de 2e editie van de Goed Gevoel Ladies Fair plaats, een uniek 'insperience' event voor vrouwen in Vlaanderen. "Flanders Expo vormt met zijn centrale ligging de ideale locatie voor bezoekers van over heel Vlaanderen", aldus Patrick Geysels van beursorganisator Textirama.

 

"De uitstekende samenwerking van vorig jaar gaf dan ook de doorslag om dit jaar weer voor de bekendste venue van Gent te kiezen. Dankzij zijn centrale ligging langs de E40 in Gent is Flanders Expo zowel met de auto als met het openbaar vervoer heel gemakkelijk te bereiken. Daarnaast hebben we met het team van Flanders Expo steeds op een heel aangename manier samengewerkt en weten we dat zij garant staan voor een uitstekende service", voegt Patrick Geysels er aan toe.

 

Bezoekers van de eerste editie van de Goed Gevoel Ladies Fair getuigden dat het aanvoelt alsof je een andere wereld binnenstapt. Een bewijs voor de flexibiliteit van de hallen in Flanders Expo. "Alles is mogelijk en het team ter plaatse ondersteunde en begeleidde ons om onze beurs tot een goed einde te brengen."

 

FLEX Meeting Center

Flanders Expo is koploper in duurzaamheid, multifunctionaliteit en professionele ondersteuning. Het mooiste voorbeeld hiervan is het FLEX Meeting Center. Dit nieuwe, moderne ontmoetingsplatform in Flanders Expo is de ideale locatie voor al uw kleine en middelgrote evenementen (van modedéfilé tot loungeparty, van personeelstraining tot productlancering). Het Meeting Center werd bekroond met het ecolabel De Groene Sleutel, wat het één van de duurzaamste venues in Gent maakt. Het draagt eveneens de vier vergaderhamers, een onderscheiding die toegekend wordt aan een accomodatie met een zakelijke, luxueuze uitstraling die voldoet aan de strengste vereisten voor vergaderen.  

 

Tim Vandewoestyne, organisator Wine Discovery Fair, vertelt: "Wij waren aangenaam verrast van de mogelijkheden die het FLEX Meeting Center te bieden heeft. Ook voor, tijdens en na ons event verliep de samenwerking steeds gesmeerd. We hebben werkelijk niets aan te merken!"

 

De recente aankoop van een elektrische personeelswagen en de plannen om nieuwe, milieubewuste cateringpunten te bouwen in alle hallen bevestigen dat Artexis Benelux, de organisatie achter Flanders Expo, blijft inzetten op vooruitgang met de groene gedachte in het achterhoofd.


www.flandersexpo.be

advertorial28-03-2014

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe ontdek je de voorkeuren van je bezoekers?Hoe ontdek je de voorkeuren van je bezoekers?
Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?
Amazon wil concert tickets verkopenAmazon wil concert tickets verkopen
Advertenties

In de kijker

Schepen en rederijen

Schepen en rederijen

Een feestje op het water? Teambuilding op een jacht? ...

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Sunday
Meer weer

Vacatures

 1. 11-08Project Coordinator (m/v)
  Event Flooring Services
  Antwerpen
 2. 04-07Project manager
  ExpoGlobal Group
  Antwerpen
 3. 30-06Account Manager Gent
  MaisonRouge
  Oost-Vlaanderen