KonseptS blaast 7 kaarsjes uit in nieuwe kantoren

KonseptS blaast 7 kaarsjes uit in nieuwe kantoren

KonseptS bvba, actief als consultant in de eventsector, start haar 7de jaargang vanuit nieuwe kantoren. Samen met Via Futura bvba en HALITO! kochten ze een volledig gerenoveerd bedrijfspand in het Straatsburgdok - Noordkaai 3 in 2030 Antwerpen.

 

De uitstekende ligging met gratis parking zorgt voor een vlotte bereikbaarheid zowel voor de medewerkers als de bezoekers. "Het was een logische volgende stap in ons ondernemerschap", zegt een blije zaakvoerster Sophie Naze. "Men zegt toch vaker over starters 'De eerste 5 jaar zijn cruciaal'. Die hebben we met glans doorstaan en de toekomst ziet er veelbelovend uit. We hebben nooit echt geleden onder de slechtere economie, integendeel, en dit door de sterkte van ons consultancy business model. We maken ons dan ook sterk dat het groeipotentieel voor onze onderneming structureel is. 'Focus, gedrevenheid en kwaliteit', dat blijven onze grootste drijfveren", aldus Sophie Naze.

 

Dromen mag maar goed ondernemerschap vraagt geduld, voeling met de realiteit en veel flexibiliteit. Zeker in een sector waar succes ligt voor diegenen die een gezonde portie nuchterheid in balans weten te brengen met de tonnen creativiteit. Vanuit deze nieuwe vestiging kunnen ze vol enthousiasme de meer dan 120 klanten professioneel bedienen.

www.konsepts.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures