Breng beweging in je campagneBreng beweging in je campagne

Bij een goede marketing campagne hoort tegenwoordig ook straatpromotie. Voor zo'n letterlijke roadshow kan je terecht bij MOST Mobile Specials. Het bedrijf maakt speciale voertuigen voor mobiele informatiecampagnes, promoties en productpresentaties en rijdt er mee door heel het land.

 

Van klein tot extra-large, bij deze Europees marktleider, vind je altijd een voertuig op maat van jouw evenement. En vind je daar niets naar je zin, vraag dan eens naar de FUTURIA. Een zeer opvallende, stijlvolle en aerodynamische lichtgewicht truck speciaal ontworpen om in het oog te springen en bovendien beschikbaar met dakterras! Een eigen creatie van MOST.

 

Jouw look & feel

Heb je het voertuig van je keuze gevonden, dan wordt die volledig ingericht volgens jouw wensen. Je doet daarvoor beroep op een ervaren team van ingenieurs en designers. Zij creëren in overleg met jou en je communicatiebureau de juiste look en feel. Die vind je terug in het hele voertuig: van interieur tot buitenspiegel. Alles wordt gepersonaliseerd.

 

 

Rimpelloze tournee

Tenslotte kan je ook bij MOST Mobile Specials terecht voor het truck- en tourmanagement van je roadshow. Voor een veilige rit zorgen de professionele chauffeurs. Dankzij de ervaren truckmanagers draait ook de plaatsing en installatie van je promovoertuig op wieltjes.

 

Vind je duurzaamheid belangrijk, weet dan dat MOST Mobile Specials partner is van myclimate.org. Most zet zich in om zo CO2-neutraal mogelijk te werken.


www.most-mobile.be

advertorial13-12-2013

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

De 'customer journey' van je event begint al bij de registratieDe 'customer journey' van je event begint al bij de registratie
Laat de winter je niet tegenhouden... tips om buiten te feestenLaat de winter je niet tegenhouden... tips om buiten te feesten
Hoe maak je presentaties die de aandacht vasthouden?Hoe maak je presentaties die de aandacht vasthouden?
Advertenties

In de kijker

Thermae Sports Merchtem

Thermae Sports Merchtem

Combineer inspanning met ontspanning bij Thermae Sports Merchtem.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 23-10Event Manager
  Fort Evenementen
  Noord-Holland
 2. 23-10Stage Marketing & Communicatie
  Fort Evenementen
  Noord-Holland
 3. 22-10Bewakingsagent (m/v)
  Key4ce Security
  Oost-Vlaanderen