Breng beweging in je campagneBreng beweging in je campagne

Bij een goede marketing campagne hoort tegenwoordig ook straatpromotie. Voor zo'n letterlijke roadshow kan je terecht bij MOST Mobile Specials. Het bedrijf maakt speciale voertuigen voor mobiele informatiecampagnes, promoties en productpresentaties en rijdt er mee door heel het land.

 

Van klein tot extra-large, bij deze Europees marktleider, vind je altijd een voertuig op maat van jouw evenement. En vind je daar niets naar je zin, vraag dan eens naar de FUTURIA. Een zeer opvallende, stijlvolle en aerodynamische lichtgewicht truck speciaal ontworpen om in het oog te springen en bovendien beschikbaar met dakterras! Een eigen creatie van MOST.

 

Jouw look & feel

Heb je het voertuig van je keuze gevonden, dan wordt die volledig ingericht volgens jouw wensen. Je doet daarvoor beroep op een ervaren team van ingenieurs en designers. Zij creëren in overleg met jou en je communicatiebureau de juiste look en feel. Die vind je terug in het hele voertuig: van interieur tot buitenspiegel. Alles wordt gepersonaliseerd.

 

 

Rimpelloze tournee

Tenslotte kan je ook bij MOST Mobile Specials terecht voor het truck- en tourmanagement van je roadshow. Voor een veilige rit zorgen de professionele chauffeurs. Dankzij de ervaren truckmanagers draait ook de plaatsing en installatie van je promovoertuig op wieltjes.

 

Vind je duurzaamheid belangrijk, weet dan dat MOST Mobile Specials partner is van myclimate.org. Most zet zich in om zo CO2-neutraal mogelijk te werken.


www.most-mobile.be

advertorial13-12-2013

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Adverteren? Download nieuwe eventplanner.be /.nl mediakitAdverteren? Download nieuwe eventplanner.be /.nl mediakit
TIP! - Voorkom blunders op de gastenlijst van jouw evenementTIP! - Voorkom blunders op de gastenlijst van jouw evenement
Stroomuitval verrast op grootste technologiebeurs, CESStroomuitval verrast op grootste technologiebeurs, CES
Advertenties

In de kijker

Meet in Oostende

Meet in Oostende

Oostende is dé locatie voor uw volgende evenement, groot of klein: teambuildings, meetings, congressen, familiedagen, ...

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 18-01Senior Project Managers
  Event Masters
  Antwerpen
 2. 18-01Senior Project Managers
  Event Masters
  Antwerpen
 3. 18-01Assistant Project Manager PCO
  Event Masters
  Antwerpen