10e editie Student Event Game10e editie Student Event Game

Grote belangstelling voor de jubileum editie van de Student Event Game! Meer dan 100 studenten eventmanagement afkomstig van twaalf Hogescholen gaan met elkaar de strijd aan om het beste creatieve eventconcept te ontwikkelen voor een bijzonder event van de Nederlandse Staatsloterij.

 

Onder leiding van coaches, leden van het Genootschap voor Eventmanagers, dienen de studenten binnen vier uur met een uitgewerkt plan + presentatie te komen. De vakjury zal, onder leiding van Olga Toet en Marije van Thiel van de Staatsloterij, het beste concept kiezen.

 

De lat ligt dit jaar hoog. Wie van de volgende opleidingen gaan maandagavond 11 november 2013 met de grote beker, de eer en een speciale prijs van de Staatsloterij naar huis? Hogeschool van Amsterdam, Saxion Hospitality Business School, Hogeschool Utrecht, Fontys Academy for Creative Industries, Inholland Diemen, Hogeschool Utrecht Facility Management, Fontys Comerciële Economie Leisure management. Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Hogeschool Inholland, Media & Entertainment management, Hogeschool Rotterdam, Haagse Hogeschool of NHTV international hoger onderwijs Breda?

 

Leon Kruitwagen, directeur Genootschap voor Eventmanagers: "Het is geweldig te zien hoe in 10 jaar tijd de Student Event Game is uitgegroeid tot een uniek event waarbij werkveld, studenten en opleidingen elkaar ontmoeten. Voor mij is het een jaarlijks hoogtepunt in het programma van het Genootschap."

06-11-2013

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Bespraar tijd bij het plannen van je volgende evenementBespraar tijd bij het plannen van je volgende evenement
Hoe reviews je event of eventbedrijf boosten - InfographHoe reviews je event of eventbedrijf boosten - Infograph
Amazon wil concert tickets verkopenAmazon wil concert tickets verkopen
Advertenties

In de kijker

Reviews

Reviews

3 redenen om nu eventlocaties, cateraars, ... te reviewen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Tuesday
Meer weer

Vacatures

 1. 18-08Junior Event Producer
  Sylvester Productions
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 18-08Account Manager
  Art Of Confusion / 7theaven...
  Antwerpen
 3. 11-08Project Coordinator (m/v)
  Event Flooring Services
  Antwerpen