'Teambuilden' doe je 's nachts'Teambuilden' doe je 's nachts

De Chambers Trophy is een naam als een klok in teambuilding-land. Dit jaarlijkse bedrijfsevenement is het grootste event in zijn soort. Stilstaan is echter achteruitgaan. Daarom sleutelde To The Point Events dit jaar aan de succesformule: we doken met Voka - Kamer van Koophandel Limburg het nachtleven in.

 

De formule van de Chambers Trophy is even gekend als ijzersterk: een 100-tal Limburgse bedrijventeams treden met elkaar in competitie. Tijdens de proeven wordt hun conditie, denkvermogen en behendigheid op de proef gesteld. 

 

"Een concept dat in het verleden al meermaals haar waarde bewezen heeft. En toch. Ondanks het succes geldt nog steeds... alles kan altijd beter. Daarom gooiden we het dit jaar, in samenwerking met initiatiefnemer Voka - Kamer van Koophandel Limburg, over een andere boeg", vertelt Bart Koninckx van To The Point Events.

 

Deze editie werd 'The Night Games' gedoopt. De Chambers Trophy-gladiatoren doken immers niet 's zaterdags overdag maar wel vrijdagavond de arena in: de Abdij van Herkenrode was gehuld in een mystieke duisternis. Het team van Carglass wist zich het best aan te passen aan de nachtelijke omstandigheden en sleepte de overwinning in de wacht.

 

De succesfactoren van deze geslaagde teambuilding? Uitdagende proeven, enthousiaste supporters en een spetterend feest achteraf...

 


www.tothepointevents.be

advertorial18-10-2013

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoeveel marge neemt een evenementenbureau?Hoeveel marge neemt een evenementenbureau?
Hoe pas je neuromarketing toe op je evenement?Hoe pas je neuromarketing toe op je evenement?
The hero's journey - storytelling uit Hollywood voor evenementenThe hero's journey - storytelling uit Hollywood voor evenementen
Advertenties

In de kijker

VIPtruck

VIPtruck

Luxueuze top VIP ontvangstruimte.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 20-03Project Manager Teaming Events
  Escape
  Antwerpen
 2. 14-03Kantoorhoofd Brussel
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 3. 13-03Account Manager Events
  The Oval Office
  Brabant - Wallon [+Bruxelles]