BYLEI steelt de show met Polo Championship 2013BYLEI steelt de show met Polo Championship 2013

Wie een evenement organiseert, privé of zakelijk, doet dat niet zonder verwachtingen. Een professioneel organisatie- en evenementenbureau maakt die waar, maar het Eindhovense BYLEI gaat verder.

 

Als ontwerper en producent van onder andere standconcepten, vernieuwende horeca formules, spraakmakende bedrijfsevenementen en stijlvolle privé feesten heeft BYLEI een helder doel. Het wil de verwachtingen van klanten met twintig procent overtreffen. En die belofte maakt het waar. Niet voor niets groeit het bedrijf tegen de tendens van de markt in.

 

Polominnend Nederland kent BYLEI als initiator en organisator van Pinkster Polo te Waalre en Hurks Polo Championship in Middelbeers (nabij Eindhoven). Het zijn showcases voor het bureau; grote, complexe evenementen die tot in de puntjes zijn verzorgd, van concept tot en met uitvoering. Zo'n vijfendertig bedrijven, landelijk maar ook internationaal, woonden het polospektakel bij en werden getrakteerd op prachtig samenspel tussen speler en paard. Waar de finale eerst beslist leek met 5,5 tegen 1, mondde uit in een meeslepende eindsprint door het Hurks Polo Team, dat bestond uit drie spelers van Brabantse bodem.

 

Dat het evenement succesvol was blijkt over het aantal doorboekingen dat, slechts twee weken na datum, reeds heeft plaats gevonden. De reacties van opdrachtgevers waren overweldigend. "Het is een bijzondere en onderscheidende, geen alledaagse activiteit. In een exclusieve en sportieve omgeving kan men op een ongedwongen manier een bestaande relatie worden verdiept. Met elkaar de spannende en vaak spectaculaire matches volgend, glas in de hand of genietend van de exquise hapjes en gerechtjes. Het evenement biedt een verrassend nieuwe omgeving voor een ontspannen en informeel samenzijn. Een omgeving waar onze opdrachtgevers en hun relaties zich thuis voelen."


www.bylei.com

advertorial09-10-2013

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Feest vlekkeloos en zorgeloos met de SOS-partykitFeest vlekkeloos en zorgeloos met de SOS-partykit
BMW host spectaculaire 360° showBMW host spectaculaire 360° show
Wat als een algoritme een concerthal ontwerpt?Wat als een algoritme een concerthal ontwerpt?
Advertenties

In de kijker

KPN Event

KPN Event

Tijdelijke communicatie op elke locatie.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 2. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant
 3. 06-10Sales & Recruitment Devil
  Hels
  Oost-Vlaanderen