Breedbeeld-projectie verhoogt impactBreedbeeld-projectie verhoogt impact

Welke tools zet je in om er voor te zorgen dat je congresgangers je kernboodschap mee hebben? Al eens gedacht aan een breedbeeld-projectie? Met dit medium heb je talloze mogelijkheden om je boodschap kracht bij te zetten. En het is gemakkelijker te monteren dan je denkt.

 

Breedbeeldschermen zijn een krachtige tool om de inhoud van je congres maximale impact te geven, zowel voor grote als voor kleinere groepen toehoorders. De combinatie van live-beelden van de presentatie en de visuele elementen zorgt er voor dat je gasten extra gestimuleerd worden om je boodschap te onthouden.

 

Flexibel in te passen

Breedbeeld-projectie heeft als voordeel dat het flexibel kan worden ingepast in elke ruimte, ongeacht plafondhoogte of beperkingen van de binnenarchitectuur. Je kan zelfs in de kleinste ruimtes breedbeeldschermen installeren. Architectuurelementen kan je inpassen in het grafische concept. Zo kan je bijvoorbeeld een breedbeeldscherm opstellen tussen twee zuilen. Die zuilen kunnen deel worden van het grafische concept van de on-screen weergave.

 

Content combineren

Het breedbeeldscherm opent een wereld van mogelijkheden voor allerlei presentatievormen:  video, Keynote, PowerPoint, live camerabeelden, grafische voorstellingen, enz. En je kan de verschillende media combineren. Je kan het scherm opsplitsen in meerdere delen - ‘picture-in-picture’ - waarbij je de verschillende media samen kan laten lopen.  

 

Je maakt een achtergrondslide met alle grafische elementen van je event (logo, kleur, lettertype, afbeeldingen…) en programmeert daarop de ‘picture-in-picture’ delen met de verschillende content-onderdelen: live camera close-ups van de keynote spreker, verdere van panelleden , PowerPoint of  Keynote-presentaties, videofragmenten… Omdat het scherm zo breed is, blijft de informatie overzichtelijk en leesbaar. Een visueel feest voor de deelnemers. En een krachtige tool om je boodschap over te brengen.

 

 

Bron: Geïnspireerd op EventManagerBlog.com - 13-11-2013

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

5 manieren om last minute meer tickets te verkopen5 manieren om last minute meer tickets te verkopen
Luidt Google einde simultaanvertaling in met 'Pixel Buds'?Luidt Google einde simultaanvertaling in met 'Pixel Buds'?
Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?
Advertenties

In de kijker

KPN Event

KPN Event

Tijdelijke communicatie op elke locatie.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 2. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant
 3. 06-10Sales & Recruitment Devil
  Hels
  Oost-Vlaanderen