Kleur je catering met Expo Rent

Kleur je catering met Expo Rent

Eventcatering staat centraal in de nieuwe catalogus van Expo Rent, Belgische marktleider in de verhuur van meubilair voor beurzen, congressen en evenementen. 'Walking Diner' heet dit nieuwe aanbod en je vindt er een uitgebreid assortiment aan fancy meubels en cateringtoebehoren.

 

Tafelen is nooit meer hetzelfde dankzij het nieuwe aanbod van statafels: ovaal, zeshoekig, rechthoekig of rond. Je vindt er de vorm die past bij de stijl van je evenement. Bovendien houd je de drank aan tafel koel en fris dankzij de ingebouwde ijsemmers, ijsbakken, inzetbakken of flessenkoelers.

 

Om je smaakvolle gerechten mooi tot hun recht te doen komen, presenteert Expo Rent handige buffetten, voorzien van stijlvolle toebehoren als verlichte drankenbakken, handige chafing-dishes, geraffineerde ijsbakken of elegante soepverwarmers.

 

Wil je je event opluisteren met een gezellige bar? Ook dan vind je in de catalogus 'Walking Diner' een rijk assortiment barmeubels, backbars en piece-montées in wit, zwart of steigerhout. Kortom, Expo Rent zet opnieuw de toon als het gaat over stijlvolle eventcatering.

www.exporent.be

Bron: Foto: (c) Eventmasters@Volvo FH 50 Launch

Schrijf een comment

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

  • Vandaag
  • Morgen
  • Friday
Meer weer

Vacatures