Unieke event-video: wondere wereld van Warsco UnitsUnieke event-video: wondere wereld van Warsco Units

Warsco Units in Genk bouwt units voor tijdelijke huisvesting. Het is een boeiend bedrijf met mensen die passioneel bezig zijn met hun klanten. En dan sta je als evenementenbureau voor de uitdaging die passie over te brengen bij de opening van het nieuwe bedrijfsgebouw, dat eveneens bestaat uit... units!

 

To The Point Events slaagde erin om de 600 gasten van het openingsevent bij Warsco Units te laten binnenstappen in een wondere wereld. Meer nog, de genodigden gingen naar huis met open mond, letterlijk met verstomming geslagen!

 

Niets vermoedend werden ze meegenomen op een tocht doorheen de Warsco-wereld, waar de eindeloze mogelijkheden van de units live getoond werden. Opstappen op een trein, om vervolgens door een school, een kindercrèche, een ziekenhuis, een kantoor, een vergaderruimte, een refter en een woonkamer te passeren om dan uit te stappen uit een slaaptrein.

 

De productiehal van het bedrijf werd voor de gelegenheid omgebouwd tot een echt feestpaleis. Maar voor de apotheose van de avond trok To The Point Events naar buiten. Een onwaarschijnlijke show, opgebouwd rond het wagenpark van het bedrijf, een volledig gesynchroniseerd klank- en lichtspel, afgesloten met een spetterende vuurwerkshow vanaf de torenkraan. Met woorden niet te omschrijven, dus het is een must om hieronder de beelden te bekijken!

 

 

Een aantal prominente gasten, die actief in de show betrokken waren: minister Jo Vandeurzen, gouverneur Herman Reynders & burgemeester Wim Dries, staken hun enthousiasme over deze 'werkelijk wonderlijke beleving' niet onder stoelen of banken. Na het spraakmakende event op KRC Genk, de week voordien, gaf To The Point Events opnieuw zijn visitekaartje af: Creatief, Innovatief & To The Point!


www.tothepointevents.be

advertorial15-06-2012

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe ontdek je de voorkeuren van je bezoekers?Hoe ontdek je de voorkeuren van je bezoekers?
Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?
Één en al duurzaamheid op de GitannekesfoorÉén en al duurzaamheid op de Gitannekesfoor
Advertenties

In de kijker

Reviews

Reviews

3 redenen om nu eventlocaties, cateraars, ... te reviewen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Tuesday
Meer weer

Vacatures

 1. 18-08Junior Event Producer
  Sylvester Productions
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 18-08Account Manager
  Art Of Confusion / 7theaven...
  Antwerpen
 3. 11-08Project Coordinator (m/v)
  Event Flooring Services
  Antwerpen