Unieke event-video: wondere wereld van Warsco UnitsUnieke event-video: wondere wereld van Warsco Units

Warsco Units in Genk bouwt units voor tijdelijke huisvesting. Het is een boeiend bedrijf met mensen die passioneel bezig zijn met hun klanten. En dan sta je als evenementenbureau voor de uitdaging die passie over te brengen bij de opening van het nieuwe bedrijfsgebouw, dat eveneens bestaat uit... units!

 

To The Point Events slaagde erin om de 600 gasten van het openingsevent bij Warsco Units te laten binnenstappen in een wondere wereld. Meer nog, de genodigden gingen naar huis met open mond, letterlijk met verstomming geslagen!

 

Niets vermoedend werden ze meegenomen op een tocht doorheen de Warsco-wereld, waar de eindeloze mogelijkheden van de units live getoond werden. Opstappen op een trein, om vervolgens door een school, een kindercrèche, een ziekenhuis, een kantoor, een vergaderruimte, een refter en een woonkamer te passeren om dan uit te stappen uit een slaaptrein.

 

De productiehal van het bedrijf werd voor de gelegenheid omgebouwd tot een echt feestpaleis. Maar voor de apotheose van de avond trok To The Point Events naar buiten. Een onwaarschijnlijke show, opgebouwd rond het wagenpark van het bedrijf, een volledig gesynchroniseerd klank- en lichtspel, afgesloten met een spetterende vuurwerkshow vanaf de torenkraan. Met woorden niet te omschrijven, dus het is een must om hieronder de beelden te bekijken!

 

 

Een aantal prominente gasten, die actief in de show betrokken waren: minister Jo Vandeurzen, gouverneur Herman Reynders & burgemeester Wim Dries, staken hun enthousiasme over deze 'werkelijk wonderlijke beleving' niet onder stoelen of banken. Na het spraakmakende event op KRC Genk, de week voordien, gaf To The Point Events opnieuw zijn visitekaartje af: Creatief, Innovatief & To The Point!


www.tothepointevents.be

advertorial15-06-2012

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Feest vlekkeloos en zorgeloos met de SOS-partykitFeest vlekkeloos en zorgeloos met de SOS-partykit
Hoe kan je het gedrag van je bezoekers beïnvloeden?Hoe kan je het gedrag van je bezoekers beïnvloeden?
BMW host spectaculaire 360° showBMW host spectaculaire 360° show
Advertenties

In de kijker

Festivak

Festivak

Dé vakbeurs voor (publieks)evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 2. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant
 3. 06-10Sales & Recruitment Devil
  Hels
  Oost-Vlaanderen