To The Point Events breekt alle records!To The Point Events breekt alle records!

To The Point Events heeft haar ambities voor 2011 gerealiseerd. De omzet is met 30% gestegen, het aantal events met meer dan 40%.

 

Daarnaast blijkt uit onafhankelijk onderzoek dat ook de naamsbekendheid en de reputatie van het Limburgse evenementenbureau op de Belgische markt stevig gegroeid is.

 

De bijzonder gevulde maand oktober illustreert deze groei. Ze begon met een spetterend feest voor 600 personeelsleden van Scandinavian Tobacco Group Houthalen in Hangar58. Vervolgens stond To The Point Events voor de derde keer op rij in voor de organisatie van de Student Take Off en dit in opdracht van de Stad Hasselt, de drie hogescholen en de universiteit Hasselt. Zowel kwalitatief als kwantitatief werd het een record editie met meer dan 10.000 studenten die zorgden voor een unieke sfeer. Met de steun van talrijke sponsors en partners is de Student Take Off uitgegroeid tot een volwassen en succesvol event.

 

Bekijk de video voor een impressie van deze unieke editie:

 

 

Ook de firma Lambrechts - die haar 65 jarig bestaan vierde - deed voor het derde jaar op rij een beroep op To The Point Events voor een feestelijk drieluik: een exclusief designevent voor 600 architecten in de unieke Lambrechts Store, een installatiebeurs met avondfeest voor 1200 klanten in de Ethias Arena op zaterdag en op zondag een energiebeurs voor het brede publiek.

 

De firma Polyvision vierde hun 40ste verjaardag dan weer door met alle medewerkers en hun partners een zonnige en gevarieerde uitstap te maken met een afsluitend diner in de grotten van Kanne. Zelfs de academische wereld is niet meer vreemd voor To The Point Events! In opdracht van UHasselt werd gezorgd voor de logistieke invulling van Innoventivity Day 2011. Een boeiende dag in het teken van de synergie tussen wetenschappelijk onderzoek en het bedrijfsleven.

 

Steeds hun motto indachtig: "creatief, innovatief en to the point" doet To The Point Events het dus echt voor iedereen en overal. Zaakvoerders Bart Koninckx & Stefan Kerkhofs blijven ook ambitieus voor de toekomst, zeker nu Stefan meer tijd in To The Point Events wil stoppen.


www.tothepointevents.be

advertorial04-11-2011

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Bespraar tijd bij het plannen van je volgende evenementBespraar tijd bij het plannen van je volgende evenement
Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?
Één en al duurzaamheid op de GitannekesfoorÉén en al duurzaamheid op de Gitannekesfoor
Advertenties

In de kijker

Beste eventlocatie? Top leveranciers?

Beste eventlocatie? Top leveranciers?

Wie verdient het 'eventplanner Certificate of Excellence'? Help jouw favoriet op weg met een review.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 18-08Junior Event Producer
  Sylvester Productions
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 18-08Account Manager
  Art Of Confusion / 7theaven...
  Antwerpen
 3. 11-08Project Coordinator (m/v)
  Event Flooring Services
  Antwerpen