Burger Deluxe, walking dinner of cosy diner voor je eindejaarsfeest?Burger Deluxe, walking dinner of cosy diner voor je eindejaarsfeest?

Het ene bedrijf kiest voor de losse en ongedwongen aanpak, het andere geeft de voorkeur aan een diner in stijl of kiest iets 'tussenin'…  Een wereld van uitersten waarop Traiteur Magnus graag inspeelt met creatieve cateringconcepten om het nieuwe jaar alvast goed in te zetten.

 

Daarom heeft de Antwerpse cateraar en feestzaal Magnus hun 3 succesformules van de voorbije jaren herwerkt tot hapklare concepten. Waarvoor kies jij?

 

1. Burger Deluxe

Ontvang jouw gasten met home-made hamburgers, frietjes en icecream. Gezonde fastfood met dagverse producten, het bestaat! Traiteur Magnus voorziet een variatie van mini burgers: classic, bacon, chicken en veggie. Puntzakjes met frietjes mogen niet ontbreken en de home-made ice creams sluiten de avond smakelijk af. Al dan niet op het ritme van de DJ…

 

All-in prijs (50 tot 100 personen): € 49,00 p.p.

 

2. Trendy walking dinner

Geen meterslange buffetten, wel trendy hapjes en verrassende snacks op stijlvolle manier gebracht. Pannacotta van makreel, Iberico wangetjes, kroketje van gevogelte, mini Nina pitta, … en nog veel meer lekkers!

 

All-in prijs (50 tot 100 personen): € 59,00 p.p.

 

3. Cosy dinner

Genieten van een fijn diner in een gezellig kader, iedereen houdt ervan. Onze feestmenu’s worden samengesteld met top-seizoensproducten, pure verwennerij!

 

All-in prijs (50 tot 100 personen): € 79,00 p.p.

 

 

Locatie en opstelling

Salons Magnus, een 'classy' herenhuis waar authentieke materialen gecombineerd worden met een moderne look. Je gasten worden met stijl ontvangen in de vernieuwde zalen. Gezellige zithoekjes gecombineerd met hoge tafels zorgen voor een ongedwongen en gezellige sfeer. Bij de diner formule worden uiteraard stijlvol aangeklede tafels en stoelen voorzien. Zelfs de rokers in je gezelschap staan bij Magnus niet op straat, er is immers een sfeervolle rokerslounge.

 

Prijzen zijn inclusief dranken en locatie - exclusief btw en DJ. Flexibele prijzen indien minder dan 50 personen en/of andere locatie. Privé parking is mogelijk.


www.traiteurmagnus.be

advertorial14-10-2011

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Vul EventMonitor enquête nu in! Deelnemen = rapport gratisVul EventMonitor enquête nu in! Deelnemen = rapport gratis
6 Nederlandse en 2 Belgische events in finale Bea World 20176 Nederlandse en 2 Belgische events in finale Bea World 2017
Versuz stijgt opnieuw sterk in lijst van beste clubs ter wereldVersuz stijgt opnieuw sterk in lijst van beste clubs ter wereld
Advertenties

In de kijker

KPN Event

KPN Event

Tijdelijke communicatie op elke locatie.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 2. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant
 3. 06-10Sales & Recruitment Devil
  Hels
  Oost-Vlaanderen