Burger Deluxe, walking dinner of cosy diner voor je eindejaarsfeest?Burger Deluxe, walking dinner of cosy diner voor je eindejaarsfeest?

Het ene bedrijf kiest voor de losse en ongedwongen aanpak, het andere geeft de voorkeur aan een diner in stijl of kiest iets 'tussenin'…  Een wereld van uitersten waarop Traiteur Magnus graag inspeelt met creatieve cateringconcepten om het nieuwe jaar alvast goed in te zetten.

 

Daarom heeft de Antwerpse cateraar en feestzaal Magnus hun 3 succesformules van de voorbije jaren herwerkt tot hapklare concepten. Waarvoor kies jij?

 

1. Burger Deluxe

Ontvang jouw gasten met home-made hamburgers, frietjes en icecream. Gezonde fastfood met dagverse producten, het bestaat! Traiteur Magnus voorziet een variatie van mini burgers: classic, bacon, chicken en veggie. Puntzakjes met frietjes mogen niet ontbreken en de home-made ice creams sluiten de avond smakelijk af. Al dan niet op het ritme van de DJ…

 

All-in prijs (50 tot 100 personen): € 49,00 p.p.

 

2. Trendy walking dinner

Geen meterslange buffetten, wel trendy hapjes en verrassende snacks op stijlvolle manier gebracht. Pannacotta van makreel, Iberico wangetjes, kroketje van gevogelte, mini Nina pitta, … en nog veel meer lekkers!

 

All-in prijs (50 tot 100 personen): € 59,00 p.p.

 

3. Cosy dinner

Genieten van een fijn diner in een gezellig kader, iedereen houdt ervan. Onze feestmenu’s worden samengesteld met top-seizoensproducten, pure verwennerij!

 

All-in prijs (50 tot 100 personen): € 79,00 p.p.

 

 

Locatie en opstelling

Salons Magnus, een 'classy' herenhuis waar authentieke materialen gecombineerd worden met een moderne look. Je gasten worden met stijl ontvangen in de vernieuwde zalen. Gezellige zithoekjes gecombineerd met hoge tafels zorgen voor een ongedwongen en gezellige sfeer. Bij de diner formule worden uiteraard stijlvol aangeklede tafels en stoelen voorzien. Zelfs de rokers in je gezelschap staan bij Magnus niet op straat, er is immers een sfeervolle rokerslounge.

 

Prijzen zijn inclusief dranken en locatie - exclusief btw en DJ. Flexibele prijzen indien minder dan 50 personen en/of andere locatie. Privé parking is mogelijk.


www.traiteurmagnus.be

advertorial14-10-2011

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe omzet halen uit je volgende evenement?Hoe omzet halen uit je volgende evenement?
Je favoriete event-show nu ook op je TV!Je favoriete event-show nu ook op je TV!
Veilig en spectaculair vuurwerk bij 7theaven, ook voor particulierenVeilig en spectaculair vuurwerk bij 7theaven, ook voor particulieren
Advertenties

In de kijker

RDM Rotterdam

RDM Rotterdam

RMD Rotterdam heeft twee unieke, industriële evenementenlocaties die volop inspiratie bieden voor tal van zakelijke en culturele evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Sunday
Meer weer

Vacatures

 1. 13-12International Sales Manager
  MTD Nederland bv
  Noord-Brabant
 2. 11-12Business Development Manager België
  Via Futura bvba
  Antwerpen
 3. 11-12Business Development Manager Nederland
  Via Futura bvba
  Utrecht