Incentives in de Ardennen, Wallonië en BrusselIncentives in de Ardennen, Wallonië en Brussel

Een vergadering of incentive in Wallonië en de Ardennen heeft veel voordelen. Meet in green, zeggen ze graag in de Ardennen.

 

De natuur werkt inspirerend en er zijn allerlei activiteiten die geschikt zijn voor teambuilding. De accommodaties bevinden zich in charmante kleine stadjes of middenin het groen. Grote en kleine groepen worden er met de typisch Belgische gastvrijheid ontvangen.

 

Uniek vlakbij

De Ardennen en Wallonië liggen vlakbij maar je bent er meteen in het buitenland. Een verrassend andere wereld niet ver van de thuisbasis. Er is een gevarieerde keus aan karaktervolle accommodaties en er zijn enkele hotels met een grote capaciteit. Kasteeltjes, abdijen maar bijvoorbeeld ook het Circuit van Spa-Francorchamps bieden een uniek kader voor mice en incentives.

 

Incentives middenin de natuur

De activiteiten in de natuur zijn geschikt om uw relaties of beste verkopers een bijzondere pluim te geven. De teamgeest van uw werknemers krijgt een extra zetje. Bijvoorbeeld tijdens een survival en speleo experience, de teambuilding Apollo 13, een scooterrally, kompaszoektocht of golfclinic. Nieuwe frisse ideeën voor de toekomst worden hier geboren. Belangrijk sluitstuk van de dag is de gelegenheid om samen te genieten van het goede Belgische leven.

 

Brussel, hoofdstad van Europeanen

Brussel is een bruisende stad met veel hotels en locaties voor seminars en congressen. De hoofdstad van Europa is een goede bestemming om het zakelijke met het aangename te combineren. In een handomdraai uw eigen stripverhaal tekenen en schrijven. Een cursus Belgische pralines en wafels maken. Art nouveau bekijken te voet of op twee wielen. Een surrealistische rally door de stad. Een route langs stokoude en super trendy cafés om Belgisch bierexpert te worden. Het kan allemaal. Brussel is een metropool op mensenmaat en bij uitstek geschikt voor incentives in een stad.


www.meetingpointbelgium.be

20-01-2011

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?
Hoe reviews je event of eventbedrijf boosten - InfographHoe reviews je event of eventbedrijf boosten - Infograph
Amazon wil concert tickets verkopenAmazon wil concert tickets verkopen
Advertenties

In de kijker

Catering & traiteurs

Catering & traiteurs

Op zoek naar een geschikte cateraar voor uw evenement?

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Monday
Meer weer

Vacatures

 1. 18-08Junior Event Producer
  Sylvester Productions
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 18-08Account Manager
  Art Of Confusion / 7theaven...
  Antwerpen
 3. 11-08Project Coordinator (m/v)
  Event Flooring Services
  Antwerpen