Incentives in de Ardennen, Wallonië en BrusselIncentives in de Ardennen, Wallonië en Brussel

Een vergadering of incentive in Wallonië en de Ardennen heeft veel voordelen. Meet in green, zeggen ze graag in de Ardennen.

 

De natuur werkt inspirerend en er zijn allerlei activiteiten die geschikt zijn voor teambuilding. De accommodaties bevinden zich in charmante kleine stadjes of middenin het groen. Grote en kleine groepen worden er met de typisch Belgische gastvrijheid ontvangen.

 

Uniek vlakbij

De Ardennen en Wallonië liggen vlakbij maar je bent er meteen in het buitenland. Een verrassend andere wereld niet ver van de thuisbasis. Er is een gevarieerde keus aan karaktervolle accommodaties en er zijn enkele hotels met een grote capaciteit. Kasteeltjes, abdijen maar bijvoorbeeld ook het Circuit van Spa-Francorchamps bieden een uniek kader voor mice en incentives.

 

Incentives middenin de natuur

De activiteiten in de natuur zijn geschikt om uw relaties of beste verkopers een bijzondere pluim te geven. De teamgeest van uw werknemers krijgt een extra zetje. Bijvoorbeeld tijdens een survival en speleo experience, de teambuilding Apollo 13, een scooterrally, kompaszoektocht of golfclinic. Nieuwe frisse ideeën voor de toekomst worden hier geboren. Belangrijk sluitstuk van de dag is de gelegenheid om samen te genieten van het goede Belgische leven.

 

Brussel, hoofdstad van Europeanen

Brussel is een bruisende stad met veel hotels en locaties voor seminars en congressen. De hoofdstad van Europa is een goede bestemming om het zakelijke met het aangename te combineren. In een handomdraai uw eigen stripverhaal tekenen en schrijven. Een cursus Belgische pralines en wafels maken. Art nouveau bekijken te voet of op twee wielen. Een surrealistische rally door de stad. Een route langs stokoude en super trendy cafés om Belgisch bierexpert te worden. Het kan allemaal. Brussel is een metropool op mensenmaat en bij uitstek geschikt voor incentives in een stad.


www.meetingpointbelgium.be

20-01-2011

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

5 manieren om last minute meer tickets te verkopen5 manieren om last minute meer tickets te verkopen
Feest vlekkeloos en zorgeloos met de SOS-partykitFeest vlekkeloos en zorgeloos met de SOS-partykit
Wat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet wetenWat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet weten
Advertenties

In de kijker

Thermae Sports Merchtem

Thermae Sports Merchtem

Combineer inspanning met ontspanning bij Thermae Sports Merchtem.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 23-10Event Manager
  Fort Evenementen
  Noord-Holland
 2. 23-10Stage Marketing & Communicatie
  Fort Evenementen
  Noord-Holland
 3. 22-10Bewakingsagent (m/v)
  Key4ce Security
  Oost-Vlaanderen