To The Point Events bijzonder ambitieus voor 2011To The Point Events bijzonder ambitieus voor 2011

To The Point Events blikt tevreden terug op een succesvol 2010 met tal van geslaagde producties.

 

De core-business van To The Point Events bestaat uit Family-Days en Corporate Events voor meer dan 300 personen. Bart Koninckx vertelt: "Wij hebben een sterke basis die bestaat uit tevreden klanten die telkens terugkomen en dit in een toch hyperconcurrentiële markt. We zijn er de voorbije jaren in geslaagd om echt schitterende producties neer te zetten voor topklanten. De helft van ons zakencijfer wordt gerealiseerd door Family Days met referenties zoals Luminus, Nike en Emc. De andere helft door Corporate Events en Personeelsfeesten met referenties zoals Infrax, JBC en Toyota. Dankzij het vertrouwen van deze klanten hebben wij een aantal ijzersterke formats gecreëerd die perfect tot hun recht komen in zalen zoals Tour & Taxis en de Ethias Arena".

 

"Voor 2011 is de ambitie om met 30% te groeien en een verdere doorbraak in héél België te bewerkstelligen. Om deze ambities waar te maken, starten wij met een intensieve prospectiecampagne. De grootste uitdaging is om To The Point Events versneld in de markt te zetten bij de grote bedrijven", gaat Bart verder.

 

"Nieuw is de service voor sponsorwerving. Voor de Student Take Off in Hasselt, het kick-off event van de Limburgse studenten, zijn we er in geslaagd om een aantal grote sponsors aan te brengen. Ook daar is er een stevige ambitie om dit versneld verder uit te bouwen."


www.tothepointevents.be

advertorial16-12-2010

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe scoor jij? Neem nu deel aan EventMonitor en je krijgt het rapport gratis!Hoe scoor jij? Neem nu deel aan EventMonitor en je krijgt het rapport gratis!
Hoe pas je neuromarketing toe op je evenement?Hoe pas je neuromarketing toe op je evenement?
Nederlanders willen Tomorrowland van de troon stoten met nieuw dancefestivalNederlanders willen Tomorrowland van de troon stoten met nieuw dancefestival
Advertenties

In de kijker

Mobiwijzer en groeneVENTscan demo

Mobiwijzer en groeneVENTscan demo

Laat het vervoer naar je evenement niet aan het toeval over.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Tuesday
Meer weer

Vacatures

 1. 14-03Kantoorhoofd Brussel
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 13-03Account Manager Events
  The Oval Office
  Brabant - Wallon [+Bruxelles]
 3. 07-03Onthaalbediende (m/v) - tijdelijk contract
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]