To The Point Events scoort met Chambers Trophy 2010

To The Point Events scoort met Chambers Trophy 2010

De 13de editie van de Chambers Trophy, Limburgs grootste teambuildingevent van Voka-Kamer van Koophandel Limburg, was een voltreffer. To The Point Events mocht deze interbedrijven- competitie voor de eerste keer organiseren.

 

Met de subtitel 'no guts, no glory' was de toon gezet.

 

Maar liefst 100 enthousiaste en gedreven Limburgse teams verschenen aan de start. Een stralende zon, duizenden bezoekers en supporters zorgden voor een bijzonder leuke sfeer op Circuit Zolder. De 10 dolle proeven - gaande van botsautorijden met een beker water op het hoofd... tot Benji-springen met eieren in de hand - werden bijzonder gesmaakt. Na een uitgebreide BBQ, een VIP- rodeo-proef en een prijzenregen werd de dag afgesloten met een pittige bedrijvenparty. Onderstaande video geeft een impressie van deze bijzonder geslaagde dag.

 

 

Chambers Trophy 2010 is de afsluiter van een uitstekend zomerseizoen voor To The Point Events met topevenementen zoals Santé Locale in Lier en de Gezondheidsdag van De Voorzorg in Alden Biesen. Ook de herfst kondigt zich voor het bureau bijzonder druk aan.

 

Om deze snelle groei te bestendigen heeft To The Point Events zijn team versterkt met twee nieuwe projectmanagers: Reinhilde Degros en Ann Martens.

www.tothepointevents.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kosmopolitan
We bring you the festival feeling at home!
Kosmopolitan|02 June 2020

Jammer & helaas …

Het festivalseizoen 2020 zal een mager beestje worden in nasleep van het Corona-virus.

We kunnen hiermee trachten te leren leven en te aanvaarden of ons niet laten doen, de moed bijeen schrapen en ons eigen festival thuis opzetten …

#FESTIVALATHOME  biedt jullie een kant-en-klare oplossing aan om een festival bij jullie thuis op te zetten op volgende data:


ZATERDAG 18 JULI 2020

ZONDAG 19 JULI 2020

ZATERDAG 25 JULI 2020

ZONDAG 26 JULI 2020


Dus, je leest het goed: jullie eigen festival bij jullie thuis is geen droom maar realiteit binnen een aanvaardbaar budget waarvoor wij 3 formules, DREAM/HEAVEN & PARADIS  hebben samengesteld en terug te vinden ...

Lees meer

Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures