To The Point Events organiseert 'JBC Famous'To The Point Events organiseert 'JBC Famous'

Het Limburgse eventbureau To The Point Events organiseerde voor het 35 jarig bestaan van JBC een glamoureus evenement. De meer dan 1350 personeelsleden waren de sterren van de avond.

 

Op zondag 23 mei vierde JBC hun 35 jarig bestaan met 'JBC Famous'. Voor meer dan 1350 personeelsleden van JBC werd het een glamoureuze avond in de Limburghal van Genk. De ingrediënten waren een uitgebreide walking dinner, de uitreiking van de JBC-awards, verschillende visuele verrassingen, een spetterend optreden van The Magical Flying Thunderbirds en een geïnspireerde DJ Da Pierre. Maar de echte sterren van de avond waren de personeelsleden van JBC zelf; allemaal netjes uitgedost in galakledij ofwel als look-a-like van hun idool. Eén van de hoogtepunten was de fantastische lipdub die het personeel in het grootste geheim gemaakt hadden voor de zaakvoerders. Bijgaande video geeft een leuke impressie van deze bijzonder geslaagde avond en van de lipdub.

 

To The Point Events zet met dit event zijn opmars verder in het segment van de indoor events. Vanaf juni tot oktober is het echter weer allemaal outdoor met de verschillende family days en teambuildingevents die op het programma staan.


www.tothepointevents.be

advertorial04-06-2010

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?
Ben jij klaar voor de GDPR?Ben jij klaar voor de GDPR?
Wat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet wetenWat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet weten
Advertenties

In de kijker

Festivak

Festivak

Dé vakbeurs voor (publieks)evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Sunday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 2. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant
 3. 06-10Sales & Recruitment Devil
  Hels
  Oost-Vlaanderen