3 event-nieuwtjes uit Oostende

3 event-nieuwtjes uit Oostende

Laat je verrassen en ontdek de veelzijdigheid van Oostende met deze 3 nieuwe, unieke concepten voor een onvergetelijke meeting, workshop of teambuilding. 


Meet in Oostende deelt graag deze 3 nieuwe concepten uit de stad aan Zee:Zelda&Zorro

Zelda&Zorro wil mensen samenbrengen in een ongedwongen kader. Het is een unieke plek voor vergaderingen en workshops waar warmte en huiselijkheid samenkomen. De open bar, de food sharing-buffetten en de workshops zijn het DNA van Zelda&Zorro en zorgen voor een ‘feel at home’-beleving. Maar ook voor kleine meetings of als uitvalsbasis voor een teambuilding op Oosteroever is deze locatie uiterst geschikt. 


Lees meer over Zelda&ZorroParoles, Paroles

Bij Paroles Paroles, vernoemd naar het gelijknamige nummer van Dalida en Alain Delon, stap je binnen in een heel nieuwe wereld. Paroles Paroles is niet alleen een mediterraans geïnspireerd restaurant maar ook een ontmoetings- en belevingsplek. In het 'eye-catching' restaurant kan je genieten van de verfijnde keuken en cocktails, maar ook het afhuren van de locatie voor een brainstormsessie behoort tot de mogelijkheden. Flexibiliteit staat hier hoog in het vaandel, dus laat je inspiratie de vrije loop! 


Ontdek Paroles ParolesJames Ensor, Inspired by Light

James Ensor, Inspired by Light is een betoverende ervaring. Een immersieve beleving vol kunst, licht en verbeelding, geïnspireerd op de briljante kunstschilder James Ensor. De Domicanenkerk in Oostende wordt omgetoverd tot een wereld van kleur en beweging. Je stapt binnen in een levend canvas waarde kunst van Ensor tot leven komt, en waar jij middenin zit. 


Meer informatie

Bron: Foto: Nick Decombel

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Advertenties