Amsterdamse daklozen vierden kerst met diner op uitnodiging van groot hotel

Amsterdamse daklozen vierden kerst met diner op uitnodiging van groot hotel

Daklozen in Amsterdam werden vrijdag 22 december voor een kerstmaaltijd uitgenodigd door Doubletree by Hilton Amsterdam Centraal Station. Tussen de 100 en 120 daklozen kregen een drie-gangen-menu voorgeschoteld, waarmee het hotel iets terug wilde geven aan de gemeenschap.


Het is de eerste keer dat het hotel zoiets organiseerde. Het twee uur durende programma startte met een cocktail, waarna het kerstdiner werden geserveerd afgewisseld met een gebed, kerstliederen en kerstevangelie. Dat gebeurde via het Leger des Heils.Gemeenschap en verbondenheid

Floris Licht, General Manager van het Amsterdamse hotel: "Bij DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station geloven wij sterk in de kracht van gemeenschap en verbondenheid. Het verzorgen van een maaltijd voor de daklozen van Amsterdam was voor ons een kans om bij te dragen aan de gemeenschap waarin we actief zijn. Dit initiatief sluit naadloos aan bij het ESG-programma van Hilton, 'Travel with Purpose', dat gericht is op duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij streven ernaar om niet alleen gastvrijheid te bieden aan onze gasten, maar ook om actief bij te dragen aan positieve veranderingen in de wereld om ons heen. Samen met ons toegewijde team omarmen we deze kans om een verschil te maken en hoop te brengen aan hen die het het meest nodig hebben."Note: Wegens privacy zijn er geen foto's gemaakt van de daklozen.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Skyline Park
De Creative Hub, een inspirerende ruimte waar ideeën groeien en bloeien
Skyline Park|
19 February 2024

Van seminars tot meetings, onze Creative Hub is een veelzijdige ruimte waar je samen kan brainstormen, vergaderen, creëren en leren.

 

💬 Ongestoord vergaderen en brainstormen: Met de nieuwste videoconferentietools is het gemakkelijk om je hele team erbij te betrekken, waar ze zich ook bevinden. 

 

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Hoe sponsors aantrekken voor je evenement

Hoe sponsors aantrekken voor je evenement

Ontdek het vernieuwde hotel Du Parc

Ontdek het vernieuwde hotel Du Parc

ID&T stapt voor grote festivals over van Heineken naar AB Inbev bier

ID&T stapt voor grote festivals over van Heineken naar AB Inbev bier

Advertenties