To The Point Events zit vol energie

To The Point Events zit vol energie

Wat een straf weekend heeft het team van To The Point Events achter de rug! 1 tribe, 9 teamleden, gigantische crew, 1 weekend, 13 opbouwdagen, 7 productiedagen en 3 erg tevreden klanten en hun 8400 gasten.


Blik samen met TTPE terug op een crazy weekend!


Teamfoto's.png  

 

 

Energyboost op Vandersanden Familieweekend

De families van Vandersanden verzamelden zich, naar jaarlijkse traditie, voor een heerlijk weekendje weg. Dit jaar te Center Parcs Peel (NL). Reinhilde en Anneleen zorgden voor een gevarieerd programma. Na een weekend vol uitdagende challenges, energetische activiteiten en een verkwikkende ochtendwandeling ging iedereen naar huis met opgeladen batterijen.


Vandersanden_drone.JPG

 

 

Get Electrified op het A&M personeelfeest

A&M Group nodigde alle medewerkers uit voor een energieke party in Hangar58. Voor het eerst in 5 jaar tijd brachten ze iedereen samen om elkaar, over de vestigingsgrenzen heen, te leren kennen en samen herinneringen te maken. Voor Greet was dit haar eerste grote B2B productie bij TTPE met Reinhilde als sidekick.


A&M Group.jpg

 

 

75 jaar Profel met groot driedaags feest

Profel 75 jaar, dat moest op gepaste wijze gevierd worden. Na maanden intense voorbereiding zorgden Robin en Jan met hun crew voor een vlekkeloze organisatie. Voor de gelegenheid werd er een gigantische tent op de site gebouwd. Op vrijdag een gezellige netwerkavond voor de klanten, op zaterdag een onvergetelijk personeelsfeest en op zondag kregen medewerkers, familie & vrienden en de buurtbewoners de kans om dit prachtige en indrukwekkende bedrijf te bezoeken. Zoals de klant het zo mooi zei "We hebben samen geschiedenis geschreven voor de toekomst."


Profel-regi.jpg  

 

 

Het was voor ons team een mooie start van het najaar. "Met veel positieve energie kijken we vooruit naar nog meer leuke projecten."

 

Zit je zelf met de kriebels om iets te organiseren of wil je wat extra energie pompen in je team? Contacteer TTPE dan zeker voor een concept op maat!

www.tothepointevents.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Jasper Vanacken [Crew Factory]
Jasper Vanacken [Crew Factory]
New|2023-09-18 - 10:46u

Proficiat, Bart & co, goed bezig!

Lees ook

15 manieren om presentaties te verknallen

15 manieren om presentaties te verknallen

Hoe sponsors aantrekken voor je evenement

Hoe sponsors aantrekken voor je evenement

Zo organiseer je in ieder seizoen een geslaagd evenement

Zo organiseer je in ieder seizoen een geslaagd evenement

Advertenties