Bruisend evenementenseizoen voor Easyfairs

Bruisend evenementenseizoen voor Easyfairs

"Na een uitdagende periode is de evenementenindustrie weer volop in beweging, en onze locaties hebben een succesvol seizoen achter de rug", vertelt Alain D'Haese, COO van Easyfairs België. Een terugblik.


"We hebben enkele opmerkelijke evenementen georganiseerd die de diversiteit van onze locaties benadrukken. In Flanders Expo ontvingen we traditioneel enkele gerenommeerde beurzen zoals Horeca Expo, Agriflanders, Facts, Flanders HorseExpo, ...  Maar, de grootste Vlaamse event venue is meer en meer het toneel van muziek events zoals de internationaal gerenommeerde DJ 'Charlotte De Witte' tot de 'Nacht Van De Zorg'. Afsluiten van het seizoen doen we dit jaar met De Foute Party van Q-music."


DSC00970.JPG

Congres – FLEX Meeting Center – Bron: Flanders Expo


Antwerp Expo, inclusief Avenue, straalde met de Gouden Schoen-ceremonie en talrijke andere hoogwaardige evenementen. Bekijk de virtuele tour. De Nekkerhal, met de toevoeging van Nekkerbox, bood een veelzijdige locatie aan voor talrijke corporate events en de sfeervolle Kerst Jumping.

 

Ook Namur Expo werkte een volle agenda af waarbij de voltallige 10.000m² aan de stadsrand van Namen gretig ingevuld werden.


Picture 1.jpg

Namur Expo – Digitalize – Bron: EasyfairsNieuwe blackbox in Antwerp Expo!

"We streven er altijd naar om onze faciliteiten verder te verbeteren en uit te breiden. Daarom zijn we verheugd aan te kondigen dat we binnenkort een nieuwe blackbox openen in Antwerp Expo. Deze uitbreiding bied je nog meer mogelijkheden om je evenementen naar een hoger niveau te tillen." Alain D'Haese benadrukt het belang van deze investering: "Gezien de hoge vraag naar instapklare blackboxen hebben wij besloten een extra investering te doen voor Antwerp Expo. Onze tweede blackbox zal onze klanten nog beter helpen om productiever te zijn."Veelzijdige partner voor succesvolle evenementen

Easyfairs is trots om vier vooraanstaande locaties te beheren die de ideale setting bieden voor een breed scala aan evenementen. Ontdek Flanders Expo, Antwerp Expo, Namur Expo en de Nekkerhal. Deze veelzijdige en goed uitgeruste faciliteiten creëren de perfecte omgeving om jouw evenementenvisie werkelijkheid te laten worden.


"Wij begrijpen dat elk evenement uniek is en specifieke eisen met zich meebrengt. Onze locaties zijn niet alleen beurshallen, maar bieden ook veelzijdige mogelijkheden om verschillende soorten evenementen te huisvesten. Of je nu een beurs, conferentie, concert, bedrijfsfeest of sportevenement organiseert, onze locaties kunnen aan al jouw behoeften voldoen. Met moderne faciliteiten, flexibele ruimtes en een professioneel team staan wij klaar om jouw visie werkelijkheid te laten worden."

 

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe minder hard werken bij je volgende event?

Hoe minder hard werken bij je volgende event?

Maak je klaar om het eventplanner.eco-label te behalen

Maak je klaar om het eventplanner.eco-label te behalen

ID&T stapt voor grote festivals over van Heineken naar AB Inbev bier

ID&T stapt voor grote festivals over van Heineken naar AB Inbev bier

Advertenties