Maak je kerstevent onvergetelijk met de Christmas Game van The Box Company

Maak je kerstevent onvergetelijk met de Christmas Game van The Box Company

Kerst komt er weer aan en daarom heeft The Box Company, speciaal voor deze gezellige periode, een Christmas Game ontwikkeld die op iedere gewenste locatie verzorgd kan worden.


Zoals je van The Box Company gewend bent is ook The Christmas Game een teambuildingactiviteit voor (grote) groepen waarbij ieders speciale superpower nodig is. Alleen samen en met de juiste mentaliteit gaat een team dit avontuur overwinnen. "De Christmas Game is de perfecte invulling voor de gehele decembermaand en natuurlijk tijdens de kerstborrel. Bij deze ludieke versie is fun, adrenaline, competitie en een heerlijke kerstsfeer gegarandeerd. Kerstklokken worden geluid, kerstbomen versiert, glühwein zal rijkelijk vloeien en de kalkoenen vliegen je om de oren!"Kerstpakket? The Box Company regelt het!

Om het geheel helemaal compleet te maken kan de activiteit ook gecombineerd worden met een heerlijk kerstpakket. Direct alles in één keer geregeld dus! "Wanneer je de kerstpakketten afneemt i.c.m. met de activiteit hoef jij verder helemaal niets meer te regelen. The Box Company draagt zorg voor de levering van de kerstpakketten en neemt deze direct mee naar het event. De pakketten worden na afloop van de activiteit uitgedeeld aan de deelnemers, zodat iedereen écht met een kerstgevoel naar huis gaat. Dat is toch wat je wilt? Uiteraard is het ook mogelijk om de pakketten naar een gewenste locatie te laten sturen en deze zelf uit te delen op een later gewenst moment."


Box-Com-9.jpgPlug and Play Christmas Game

"Naast de Christmas Game die we verzorgen en begeleiden op locatie hebben we ook een Plug and Play Christmas Game ontwikkeld. Deze is volledig zelfstandig in te zetten op ieder moment dat je maar wilt. Ook deze toffe game is volledig in kerstthema! Bij deze Plug and Play Christmas Game sturen we per team van 4/5 personen een pakket op met alle benodigde spelonderdelen en instructies. Zo kan er met meerdere teams tegen elkaar gestreden worden voor de winst! Per team is er 1 laptop, tablet of telefoon met internetverbinding benodigd, verder niets! Ideaal dus om waar dan ook te spelen met elkaar! Ook bij deze game draait het om fun, adrenaline, competitie en uitdaging. Ideaal om zelf in te zetten en het ultieme kerstgevoel te creëren onder collega's."


Box-Com-109.jpg


Ga je voor Plug and Play Christmas Game en wil je deze combineren met een Kerstpakket? Geen probleem! "Naast de game sturen wij ook graag de kerstpakketten mee voor alle deelnemers. Zo kunnen de kerstpakketten i.c.m. de game worden uitgedeeld op kantoor en dat is natuurlijk dubbel genieten zo tegen het einde van het jaar!"


Box-Com-87.jpg


Nieuwsgierig naar de Christmas Games en de mogelijkheden voor de kerstpakketten? Kijk snel op:

www.theboxcompany.nl/kerst-activiteiten
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Duurzaam event plannen? Kies voor BluePoint Antwerpen

Duurzaam event plannen? Kies voor BluePoint Antwerpen

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Advertenties