5 nieuwe teamleden bij TTPE: talent dat razendsnel kan groeien

5 nieuwe teamleden bij TTPE: talent dat razendsnel kan groeien

Ook in bijzondere tijden is stilstaan achteruitgaan. To The Point Events versterkte zijn team in volle coronacrisis met maar liefst vijf nieuwe collega's.

 

Bart Koninckx vertelt: "Tijdens corona was er veel tijd om na te denken. We hebben ons bij To The Point Events noodgedwongen opnieuw moeten uitvinden en innovatieve toepassingen op de markt gebracht. Voor mijzelf zag ik ook een andere rol in het team: meer strateeg, meer business development en ik wilde ook meer ruimte en tijd maken voor coaching. Zodra de lange termijnvisie terug op punt stond, ging ik bewust op zoek naar nieuwe collega’s met gevarieerde ervaringen. Vooral mensen die willen en een passie voor het vak hebben."

 

"Een mooi voorbeeld is onze Anneleen, het jongste teamlid en newbie in de sector. Zeven maanden geleden hadden we ons eerste gesprek. Ze heeft de kans gekregen en volop gegrepen."

 

Anneleen: "Onmiddellijk na mij studies besliste ik om, als onervaren jonkie, mijn kans te wagen in de evenementenwereld. Ik klopte spontaan aan bij To The Point Events en wilde er ontdekken of de sector op mijn lijf geschreven is. Het werd een rollercoaster vol emoties, indrukken, ervaringen en avonturen. Ik kan nu al vertellen dat ik ronde na ronde wil blijven meerijden."


foto BK & AK.jpeg

 


Groeien aan sneltempo

"Exact zeven maanden na mijn start bij To The Point Events kreeg ik een enorme uitdaging en dosis vertrouwen van het team: ik mocht mijn eerste eigen productie draaien. Dat ging gepaard met een hoge dosis stress, weinig slaap en veel focus. Maar wat een onvergetelijke ervaring was dat! Ik heb genoten van anderen te zien genieten, gelachen tot het pijn deed aan mijn wangen en gestraald als een discobal in de zaal. Afstuderen en onmiddellijk werken, tientallen producties én een eigen productie draaien op zeven maanden tijd: ik ben zelf verbaasd van mijn traject."


"Natuurlijk heb ik nog veel te leren, maar dit is een doel waar ik voor de volle 210% voor wil gaan. Op naar de volgende maanden met nog meer en nog snellere rondes op die rollercoaster! Mijn tip aan alle jonkies op de drempel van de eventsector? Willen kunnen ze je niet leren, maar kunnen wel. Met de juiste mentaliteit en bereidheid om het avontuur gewoon aan te gaan, komen de mogelijkheden vanzelf."

 


Iets voor jou?

De coronaperiode heeft het team van To The Point Events veel bijgebracht. Met nieuwe expertises op het schip ontdekken ze nieuwe segmenten zoals de internationale MICE-sector en hybride bedrijfstv. Bart Koninckx: "Met ons groter en sterker team zijn we helemaal klaar voor de huidige drukte."

 

Zin om te ontdekken wat het eventvak voor jou te bieden heeft via een studentenjob of flexi? Stuur jouw motivatie door naar info@tothepointevents.be

www.tothepointevents.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

8 out of the box meeting locaties

8 out of the box meeting locaties

To The Point Events en SKF scoren internationale hattrick

To The Point Events en SKF scoren internationale hattrick

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Advertenties