Een evenement organiseren is topsport!

Een evenement organiseren is topsport!

In het bedrijfsleven worden veel wedstrijden gespeeld, maar er wordt nauwelijks tijd genomen om te trainen en oefenen. Hoe anders is dat in de topsport, waar innoveren, trainen en verbeteren centraal staan. Alles met als doel, om op het moment suprême, tijdens de wedstrijd, als team in een flow te zijn en een topprestatie te leveren.


Papendal, de thuisbasis van NOC*NSF, biedt een inspirerende omgeving voor topsporters die hun prestaties naar een hoger plan willen tillen. Het evenemententeam van de congreslocatie begrijpt de drive om te presteren dan ook als geen ander. Rebecca Goei, van Papendal vertelt: "Wij helpen organisaties en bedrijven graag om een programma samen te stellen dat past bij het evenement. Het is heel leuk om een koppeling te maken naar topsport, en dat is ook heel vaak mogelijk. Topsport is namelijk ook een mindset. Samen een verandertraject doorlopen, wisselingen in de samenstelling van een team, of samen gaan voor een topprestatie – dat zijn allemaal onderwerpen die terugkomen in de sportwereld. We hebben een grote poule aan sprekers, activiteiten en clinics waaruit we kunnen putten, om zo hét event samen te stellen dat past bij jouw doelstellingen."


20191104_ASR_Vitality_MNO Photo_0020_09585.jpg


"De kracht van Papendal is de omgeving, die sport ademt. Een rondleiding is niet zomaar een rondje lopen door de locatie, maar een kijkje in de keuken van de Nederlandse topsport", vertelt Rebecca Goei. "Je komt langs de sportfaciliteiten, waar je bijvoorbeeld ziet hoe met behulp van de nieuwste technologie de opslagen van de volleybalsters wordt gemeten. Of je bezoekt de jonge sporters die hier op de campus wonen, die een enorme drive hebben om de top te halen en daarvoor hun hele leven inrichten. Op die manier gaat het verhaal echt leven."


"Een evenement organiseren is topsport. Op Papendal trekken we alles uit de kast om ervoor te zorgen dat organisatoren van evenementen ontzorgt worden in het voortraject, maar zeker ook op de dag zelf. Ons streven is het organiseren van een event waar iedereen vol energie op terugkijkt!"

www.papendal.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Plaats jouw nieuws gratis op eventplanner.net

Plaats jouw nieuws gratis op eventplanner.net

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Advertenties