To The Point Events klaar voor de knaldrang

To The Point Events klaar voor de knaldrang

"Het mag weer, het kan weer en het zal weer. Aan alles voelen en zien we dat er een enorme knaldrang is." Daarom heeft To The Point Events - dat dit jaar haar 15 jarig bestaan viert - zich versterkt met 3 nieuwe teamleden.


Verder werd de werking ven het evenementenbureau opgesplitst in 3 divisies: TTPE Original, MICE & Digital & Inspire Your Tribe. "TTPE Original blijft garant staan voor 100% maatwerk waarbij geen enkele vraag te gek is. Maar de drang op de markt is zo groot dat ze ook een gestandaardiseerd aanbod uitgewerkt hebben van oplossingen die snel kunnen uitgerold worden."TTPE Original: alles voor de liefde van de klant

"Maatwerkevents; dit is iets wat we al 15 jaar doen en waar we ondertussen ook erg goed in zijn. We luisteren naar onze klanten en vertrekkende van een wit blad creëren we de mooiste connecterende belevingen zoals personeels- en bedrijfsfeesten, productlanceringen, familiedagen, beurzen, ...", zegt Bart Koninckx, zaakvoerder van To The Point Events. "Voor ons maatwerk zijn onze inspanningen altijd bijzonder gul. Van zodra we de liefde van de klant voelen, ontstaan de fijnste belevingen in co-creatie. Dus gaan we bij de intake van onze klanten nog iets meer zoeken naar die match waar we zelf ook gelukkig van worden."


"Daarnaast zijn we tot het besef gekomen dat we de voorbije jaren zoveel fantastisch leuke dingen gedaan hebben die ook geproductised kunnen worden. Daarom zetten we naast het maatwerk ook in op een recurrent aanbod van meer gestandaardiseerde zaken: vaste formats voor kleinere events, in house oplossingen, vaste settings zoals het Corda Theater (zie foto bovenaan), hybride digitale oplossingen en natuurlijk onze bijzonder succesvolle Tribe Boxen. Dit is ook een ideale insteek om nieuwe klanten te leren kennen en hen te laten ontdekken hoe ons team een verschil maakt als Architecten van Beleving en Bouwpartners van (werk)Geluk."TTPE Mice & Digital: over de grenzen heen

"Met het Corda Theater bouwden we een fantastische ervaring op in heel diverse hybride toepassingen (meer dan 100 verschillende producties!). Deze expertise blijkt een grote meerwaarde te zijn voor ons uitgebreid totaalaanbod binnen de MICE sector. De mogelijkheden van het volledig uitgeruste multifunctionele Corda Theater zijn enorm. Niet alleen is er een uitstekende ventilatie, maar de hoge ruimte geeft een bijzonder veilig gevoel om uw gasten ook fysiek terug samen te brengen. Daarnaast investeerden we slim in alle materialen voor een complete MICE pop-up tot 200pax omdat bedrijven het fijn vinden om in house zaken te organiseren. Bovendien ontwikkelden we in co-creatie met een partner TribeSpot: ons eigen hybride netwerkplatform wat erg gesmaakt wordt door onze klanten. Op korte termijn werden we zo een belangrijke speler in de MICE sector. Binnen dit domein gaan onze ambities trouwens over de grenzen heen."TTPE Inspire Your Tribe: zin in een koffieklets?

"Een connecterende beleving, dat is wat medewerkers willen. Naast teambuildings hebben we ons uitgebreid aanbod Tribe Boxen voor elke gelegenheid. Daarbij ligt de nadruk eerder op de boodschap en de manier waarop ze gebracht wordt dan op de inhoud zelf. In tijden waar de connectie met het personeel een uitdaging blijkt, zijn het vaak de kleine dingen die het verschil maken. Zo mochten we voor Van Havermaet een tof verbindingspakket, rond het thema 'koffieklets', samenstellen om de weg naar kantoor terug te vinden na maanden van thuiswerk. De reacties waren extreem positief. Zo’n pakket is echt geschikt voor elk bedrijf als verrassing en blijk van appreciatie. Momenteel hebben we zo een heel tof Paasaanbod."


Koffieklets_Tribe Box.jpg


Ook op zoek naar een connecterende beleving? Contacteer de Tribe van To The Point Events!

www.tothepointevents.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Waarom Oostende 'the place to be' is voor jouw meeting, teambuilding of congres?

Waarom Oostende 'the place to be' is voor jouw meeting, teambuilding of congres?

Help ons event planning naar een hoger niveau tillen: geef een 5-sterrenreview op G2!

Help ons event planning naar een hoger niveau tillen: geef een 5-sterrenreview op G2!

Werken in de eventsector is niet evident, maar maakt gelukkig

Werken in de eventsector is niet evident, maar maakt gelukkig

Advertenties