The Box Company organiseert Hybride Teambuilding Experience met DDMC

The Box Company organiseert Hybride Teambuilding Experience met DDMC

The Box Company heeft in opdracht van en in samenwerking met evenementenbureau DDMC de Hybride Teambuilding Experience mogen verzorgen voor een groot Belgisch farmaceutisch bedrijf.


85 personen deden mee aan deze unieke en hybride teambuilding-experience: een dynamisch spektakel dat ideaal is voor teams die deels online en deels op locatie aanwezig (kunnen) zijn. Zo speelden de collega's dit adrenaline verhogende en connecting spel vanuit een fysieke locatie én vanuit verschillende home offices en remote werklocaties overal ter wereld!

 

"Voor wie onze beroemde online teambuildingsactiviteit Remote Teambuilding Experience al kent: de hybride versie van dit spel zit soortgelijk in elkaar, maar in plaats van 100% online deelnemers was een deel van de spelers nu ook 'live' samen op een fysieke locatie. 32 van de spelers gameden vanuit de fysieke locatie met de 53 online deelnemers die met veel enthousiasme meespeelden vanuit China, Japan, VS en verschillende Europese landen", aldus Pieter van Dijke van The Box Company.

 


Zorg voor échte verbinding met hybride teambuilding!

Ieder team bestond gemiddeld uit 2 deelnemers op locatie en 3 deelnemers online. De spelers die fysiek op locatie waren kregen spannende pakketten met de benodigde tools en informatie voor het spel, de deelnemers op afstand kregen een digitale toolkit om de strijd aan te gaan. Iedere deelnemer kreeg een eigen pakket met een unieke inhoud. Enkel door informatie juist te combineren konden de teams verschillende opdrachten oplossen. Iedere deelnemer had steeds één deel van de informatie die nodig was om opdrachten op te lossen. Dit zorgt voor de juiste connectie en enkel met 100% betrokkenheid komen de teams verder in het spel. Iedere deelnemer is even belangrijk voor het succes van het team. Dit zorgt voor échte verbinding! Nadat de speeltijd was verstreken kwamen de collega's weer bij elkaar in de plenaire zaal én in de wereldwijde virtuele ruimte waar het winnende team bekend gemaakt werd.  

 

RTB1 (1).png  Dikke complimenten

Na de soepele en succesvolle uitvoering van de Hybride Teambuilding Experience, nam The Box Company met trots het compliment van DDMC in ontvangst. "Geen ander bedrijf weet een game, of beter gezegd een 'experience', als deze te organiseren, waarbij ongeveer de helft op locatie en de andere helft op locatie mee kan doen. De experience was helemaal top!", aldus DDMC. 

 


Laaiend enthousiasme

Ook de deelnemers werden on the (online) spot na afloop gevraagd om een reactie te geven op het spel dat ze net daarvoor gespeeld hadden. De reacties vielen allemaal in de categorie 'real fun' en 'reconnecting' en gaven daarnaast volgens de deelnemers de 'teamspirit een dikke boost’'. Juist het hybride element van samen spelen in de toffe en unieke online-offline combinatie was volgens de collega's te gek: "What a nice way to work in a team, even though physically far away. It’s a great way to use communication to reconnect with all colleagues near and far!." 

 

Psst…! The Box Company biedt naast onvergetelijke groepsactiviteiten voor deels online en deels offline teams ook volledig online en 100% offline teambuildingsactiviteiten aan. En voor al deze activiteiten geldt: fun en adrenaline gegarandeerd!

www.theboxcompany.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

De ultieme gids voor het vinden van eventlocaties voor eventplanners

De ultieme gids voor het vinden van eventlocaties voor eventplanners

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

Effectieve strategieën voor het wisselen eventsoftware: een gids voor organisatoren

Effectieve strategieën voor het wisselen eventsoftware: een gids voor organisatoren

Advertenties