Boost de vibe van jouw Tribe met TTPE

Boost de vibe van jouw Tribe met TTPE

De economie boomt! Maar de verbinding met en tussen medewerkers blijkt een grote uitdaging. De Circle of success: happy employees, happy customers and happy stakeholders wordt zo bedreigd.


Gelukkige medewerkers zorgen voor performante bedrijven. In tijden waar we mensen fysiek niet mogen samenbrengen, moeten we inventief zijn. To The Point Events heeft de voorbije 2 jaren een bijzondere expertise uitgebouwd die gesmaakt werd door zijn topklanten. Deze beproefde formules zijn vertaald in een permanent aanbod van 40 Tribe Boxen voor elke gelegenheid en BedrijfsTV-formats die het verschil maken.


Bart Koninckx vertelt: "Zelf ben ik een grote fan van het woord 'Tribe'. Voor mij is dat de overtreffende trap van team en gaat dat over 'liefde voor de vlag', samen verhalen vertellen, nieuwe verhalen schrijven, moderne rituelen en objecten met een symboliek die die verbondenheid evoceren. Vandaag zijn er heel wat uitdagingen op het vlak van veerkracht en verbinding, zeker ook voor medewerkers die quasi permanent van thuis uit werken. De mens is een sociaal dier maar ondanks alle moderne communicatiemiddelen (of juist daardoor) is die connectie moeilijker dan ooit. Zo geeft 30% van onze maatschappij (ook medewerkers en studenten) zelf aan dat ze meer dan ooit eenzaam zijn. Daarom willen wij met de expertise van onze afdeling 'Inspire Your Tribe' inzetten op het faciliteren van die verbinding bij bedrijven. Het geheime wapen daarbij is 'Happiness'. Zoals in de quote van Richard Branson: 'Happiness is the secret ingredient for successful businesses. If you have a happy company it will be invincible'."Een Tribe Box voor elke gelegenheid

"Naast de klassieke teambuildings en incentives, zorgt ons jongste teamlid, Anneleen Klinke voor de verdere uitbouw van onze succesvolle Tribe Boxen. We hebben een permanent aanbod voor elke gelegenheid: Valentijn, Pasen, Jubileum, Congé-inzet, Sint, Kerst, Nieuwjaar, ... of zomaar. Altijd bieden wij unieke giftboxen, toffe producten en gadgets met een persoonlijk verhaal en vaak ook een verbindende, toffe challenge zoals onze 'pannenkoeken flip challenge', want humor werkt."


foto tribeboxen .jpeg


Wat ook de 'Why' is: medewerkers of klanten te bedanken, waarderen of gewoon te laten weten dat je er bent. "Samen met de klant zorgen we voor de selectie op basis van de doelgroep, personalisatie, verpakking en verzending. Een volledige ontzorging met de glimlach en een laagje Tribe Happiness. Want heel vaak geldt: 'it’s in the little things'."


Nog een tip: raadpleeg je boekhouder, want zowel cadeaus als online events zijn 100% aftrekbaar, aan dezelfde voorwaarden als fysieke events.BedrijfsTV maken? Voor elke boodschap een format!

To The Point Events blijft zich inzetten om events mogelijk te maken. Zo kan je in het Corda Theater veilig en comfortabel tot 200 gasten ontvangen. "Na meer dan 100 producties mogen we ons ook specialist noemen in het maken van BedrijfsTV. Opvallend is ook dat de klanten van het eerste uur terugkeren om samen met ons nieuwe formats te ontdekken. Tevreden klanten daar doen we het voor. We zijn dan ook heel blij om ook dit jaar het 'Certificate of Excellence' van eventplanner.nl te ontvangen op basis van echte klantenreviews. Authenticiteit is key waarbij we inzetten op emotie en beleving die on- en offline gelijkwaardig moet zijn. Wij zijn overtuigd dat hybride zal blijven, daarom

investeren we fors in ons online communityplatform Tribe Spot, maar daarover later veel meer."


IMG_0954-2.jpg


Op zoek naar meer inspiratie op maat van het DNA van jouw bedrijf? Contacteer het veerkachtige team van TTPE. Check de website:

www.tothepointevents.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Opgepast: controles opblaasbare attracties op komst

Opgepast: controles opblaasbare attracties op komst

Plaats jouw nieuws gratis op eventplanner.net

Plaats jouw nieuws gratis op eventplanner.net

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Advertenties